Ο Λεκκάκος λέει «ναι» για την προεδρία, με… ομαλότητα

Ο Λεκκάκος λέει «ναι» για την προεδρία, με… ομαλότητα

Ο γνωστός τραπεζίδης αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει πρόεδρος στον Παναθηναϊκό του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, κάτι που θα συμβεί εάν εξασφαλιστεί ότι η ΠΑΕ θα είναι τυπική στις υποχρεώσεις της.

Μπορεί πριν από λίγες μέρες να εμφανιζόταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός πως αποτελούσε πρώτη επιλογή των ανθρώπων της Pan Asia, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ο Σταύρος Λεκκάκος φαίνεται πως έχει αρχίσει να αλλάζει σκέψη και είναι έτοιμος να δεχτεί, αν τηρηθεί η πιο σημαντική προϋπόθεση που έχει θέσει.

Κι αυτή δεν είναι άλλη από το να υπάρχει ομαλότητα στις πληρωμές τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και του προσωπικού της ΠΑΕ, προκειμένου να μη φτάνουν στην… πόρτα του παράπονα που δεν θα εμπίπτουν στις αρμοδιότητές του.

Αυτή είναι και η πιο σημαντική προϋπόθεση που θέτει ο τεχνοκράτης του τραπεζικού συστήματος, Σταύρος Λεκάκος, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με τον Βίκτωρα Ρέστη και του έχει αναλυθεί το αρχικό πλάνο που υπάρχει από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και τους συνεργάτες του στην Pan Asia.

Ένα πλάνο το οποίο φέρεται να… πείθει τον Λεκκάκο για να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να βοηθήσει κι αυτός από την πλευρά του στην επόμενη μέρα του τριφυλλιού. Με την προϋπόθεση φυσικά να κυλήσουν όλα ομαλά και να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ποιος είναι ο Σταύρος Λεκκάκος

Ο Στάυρος Λεκκάκος γεννήθηκε στο Φλομοχώρι Λακωνίας. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hon. DBA) του Πανεπιστημίου του Bolton στην Αγγλία. Είναι Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ.

Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ασφαλιστικής εταιρείας Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος & CEO, καθώς και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Έχει, επίσης, διατελέσει Πρόεδρος της Marfin Investment Group, Πρόεδρος της Piraeus Bank Romania, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, καθώς και Πρόεδρος & μέλος Δ.Σ. σε πολλές θυγατρικές εταιρείες της Τράπεζας Πειραιώς σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Επίσης, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και ιδρυτικό μέλος των επιχειρηματικών συμβουλίων Ελλάδος-Κατάρ, Σαουδικής Αραβίας, Ντουμπάι & Άμπου Ντάμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ