ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Μεγιάδο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ

ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Μεγιάδο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Αργεντινός μέσος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το ματς του Σαββάτου με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Χωρίς τον Μιγκέλ Μεγιάδο θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντινός μέσος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις  στον αστράγαλο και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο.

Ο Λατινοαμερικάνος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, την Τετάρτη δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια έκανε θεραπεία. Ο 25χρονος δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πλέον ο Ελληνας τεχνικός καλείται να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα τον αντικαταστήσει στη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε επίσης και ο τερματοφύλακας Γιάννης Δερμιτζάκης. Οι Κρητικοί θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Πέμπτη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ