Δύο «καυτές» έδρες, χιλιάδες ιστορίες (vids+pics)

Δύο «καυτές» έδρες, χιλιάδες ιστορίες (vids+pics)

Το «Κλ. Βικελίδης» και το «Γεντί Κουλέ»… επιστρέφουν στην Σούπερ Λιγκ. Μαζί με Άρη και ΟΦΗ στο πρώτο τους εντός έδρας ματς στην μεγάλη τους επιστροφή. Δύο από τις πιο δυνατές έδρες της χώρας που έλειψαν τόσο πολύ τόσα χρόνια.

Η επιστροφή του Άρη και του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία μετά από χρόνια έδωσε ήδη με το… καλημέρα μια άλλη διάσταση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Δύο ιστορικές ομάδες που έλειψαν πολύ τα τελευταία χρόνια. Άρης και ΟΦΗ με την παρουσία τους κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα κάθε αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στοχεύοντας ψηλά με τις αλλαγές που έκαναν στα ρόστερ τους. Το 2Χ2 του Άρη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και η δυναμική που βγάζει η ομάδα του Ερέρα «μιλάνε» από μόνα τους. Ο ΟΦΗ στο δύσκολο ξεκίνημα με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις «τσίμπησε» τον πρώτο του βαθμό στη Νέα Σμύρνη.

Τώρα, στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ που έρχεται και οι δύο ετοιμάζονται να ανοίξουν και πάλι τα «σπίτια» τους για να υποδεχθούν Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα στην «πρώτη» δύο ιστορικών γηπέδων. Δύο από τις πιο «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος μας ετοιμάζονται να κάνουν… πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ με τον κόσμο του ΟΦΗ και του Άρη να περιμένει με αδημονία αυτή την επιστροφή.

Δύο έδρες με χιλιάδες ιστορίες, δύο έδρες που κάθε αντίπαλος γνωρίζει πως τον περιμένει ένα «βασανιστικό» 90λεπτο έχοντας να αντιμετωπίσει και την «καυτή» ατμόσφαιρα στις εξέδρες.

Για τον ΟΦΗ μάλιστα η «πρώτη» στο «Γεντί Κουλέ» για το φετινό πρωτάθλημα συνδυάζεται και με ένα σπουδαίο και άκρως απαιτητικό αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το γήπεδο είναι δεδομένο πως θα γεμίσει, η «δίψα» άλλωστε των οπαδών της Κρητικής ομάδας είναι μεγάλη. Στο γήπεδο αυτό που ο ΟΦΗ έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν ευελπιστούν οι Κρητικοί να στείλουν το πρώτο μεγάλο «μήνυμα» πως είναι και πάλι παρόντες στην κατηγορία που ανήκουν.

Για τον Άρη, μπορεί να μην είναι το πρώτο εντός έδρας ματς, όμως το Καυτατζόγλειο την προηγούμενη αγωνιστική με την Λάρισα απλά τους φιλοξένησε. Στο ανανεωμένο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται την Δευτέρα τον Λεβαδειακό, στο κλείσιμο της 3ης αγωνιστικής με στόχο το 3Χ3 και η Θεσσαλονίκη αναμένεται να «κιτρινίσει»! Ούτε κουβέντα για το αν το «καμίνι» του «Θεού του πολέμου» θα είναι κατάμεστο. Είναι το ματς άλλωστε που περίμεναν στωικά οι οπαδοί του τέσσερα χρόνια πλέον βλέποντας συνάμα πως η αγαπημένη τους ομάδα δεν επέστρεψε απλά ως «φτωχός συγγενής» αλλά ως μια ισχυρή ομάδα με βλέψεις για σπουδαία πράγματα.

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

br>

br>

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ