«Ο Παϊρότζ θέλει άμεσα λεφτά για να επενδύσει στον Παναθηναϊκό» (pic)

Τι αναφέρει ξένο δημοσίευμα για τις προθέσεις του Παϊρότζ σχετικά με τη Μουσκρόν, οι οποίες έχουν ως άμεση συνάρτηση... τον Παναθηναϊκό.

«Ο Παϊρότζ θέλει άμεσα λεφτά για να επενδύσει στον Παναθηναϊκό» (pic) | to10.gr

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και το επιτελείο του δρομολογούν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να μπουν και τυπικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας φέρεται να ψάχνει τρόπους ώστε να απεμπλακεί από τη Μουσκρόν, για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το τριφύλλι.

Η στάση ευθύνης του Μαρινάκη και οι δύο μοναδικές επιλογές

Αυτό υποστηρίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «hln.be», τονίζοντας ότι ο Παϊρότζ θέλει να παραχωρήσει το μισό μερίδιο από τις μετοχές του στη βελγική Μουσκρόν (όπου κατέχει το 90%), ώστε να βρει άμεσα κεφάλαιο για να το επανεπενδύσει στον Παναθηναϊκό.

Οι Βέλγοι αναφέρουν ότι ο Πιενγκμπονσάντ ψάχνει αγοραστή για το μερίδιό του στη Μουσκρόν, γεγονός το οποίο είναι αρκετά δύσκολο, κρίνοντας από το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η κίνησή του συνδέεται με το τριφύλλι, καθώς ο Ταϊλανδός θέλει να έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση της εισόδου του στην «πράσινη» ΠΑΕ μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ