Η αυξημένη κίνηση για εισιτήρια συνεχίζεται στον Άρη (pics)

Οι φίλοι της ομάδας προμηθεύονται τα χαρτάκια για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, καθώς και διαρκείας, σχηματίζοντας ουρές καθημερινά.

Η αυξημένη κίνηση για εισιτήρια συνεχίζεται στον Άρη (pics) | to10.gr

Η μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια καλά κρατεί στον Άρη, που πρόσφατα μάλιστα απέκτησε και επιπλέον τηλεφωνική γραμμή για να την καλύψει (https://www.to10.gr/podosfero/superleague/378631/zitisi-gia-isitiria-efere-epipleon-tilefoniki-grammi-ston-ari/). Η μπουτίκ του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι το σημείο διάθεσης και γεμίζει κάθε μέρα με κόσμο, με τις ουρές να φτάνουν μέχρι τον πάνω όροφο και τον εξωτερικό χώρο.

Ο κόσμος ενδιαφέρεται τόσο για τα εισιτήρια του ματς πρωταθλήματος της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό (17/09, 7 μ.μ.), το πρώτο επίσημο στη φυσική έδρα των κίτρινων για φέτος, όσο και για τα διαρκείας. Η διάθεση των τελευταίων θα σταματήσει από την ερχόμενη Τρίτη, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, και οι ενδιαφερόμενοι φαίνεται πως σπεύδουν να προλάβουν τη διορία.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Δευτέρα τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης.