Η αυξημένη κίνηση για εισιτήρια συνεχίζεται στον Άρη (pics)

Η αυξημένη κίνηση για εισιτήρια συνεχίζεται στον Άρη (pics)

Οι φίλοι της ομάδας προμηθεύονται τα χαρτάκια για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, καθώς και διαρκείας, σχηματίζοντας ουρές καθημερινά.

Η μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια καλά κρατεί στον Άρη, που πρόσφατα μάλιστα απέκτησε και επιπλέον τηλεφωνική γραμμή για να την καλύψει (https://www.to10.gr/podosfero/superleague/378631/zitisi-gia-isitiria-efere-epipleon-tilefoniki-grammi-ston-ari/). Η μπουτίκ του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι το σημείο διάθεσης και γεμίζει κάθε μέρα με κόσμο, με τις ουρές να φτάνουν μέχρι τον πάνω όροφο και τον εξωτερικό χώρο.

Ο κόσμος ενδιαφέρεται τόσο για τα εισιτήρια του ματς πρωταθλήματος της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό (17/09, 7 μ.μ.), το πρώτο επίσημο στη φυσική έδρα των κίτρινων για φέτος, όσο και για τα διαρκείας. Η διάθεση των τελευταίων θα σταματήσει από την ερχόμενη Τρίτη, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, και οι ενδιαφερόμενοι φαίνεται πως σπεύδουν να προλάβουν τη διορία.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Δευτέρα τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ