Πανιώνιος: «Μέσα» και ο Κότνικ για το ματς με την ΑΕΚ

Πανιώνιος: «Μέσα» και ο Κότνικ για το ματς με την ΑΕΚ

Ο Σλοβένος πορτιέρο απολογήθηκε στη διοίκηση για την προσφυγή που είχε καταθέσει και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ματς με την Ενωση (15/09, 20:30) – Αναλυτικά οι επιλογές του Ανιγκό.

Πανέτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι ο Πανιώνιος. Οι Κυανέρυθροι το απόγευμα της Παρασκευής ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους Κιτρινόμαυρους και πλέον μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Στην αποστολή ο Ζοσέ Ανιγκό συμπεριέλαβε και τον Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ζήτησε συγγνώμη και απολογήθηκε στη διοίκηση του Πανιωνίου για την προσφυγή που είχε καταθέσει το καλοκαίρι και ζητούσε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Σλοβένος πορτιέρο όχι μόνο επέστρεψε σε αποστολή, αλλά διεκδικεί και θέση βασικού, καθώς πρόκειται για πολύ ποιοτικό τερματοφύλακα, ο οποίος πέρσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Πανιωνίου και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου:

Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Μπανανά, Σιντί Αλί, Καμαρά, Πίρις, Ντομίνγκες, Μανθάτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ