Βίντεο, ομιλία και… ίδια 11άδα από τον Μαρτίνς

Βίντεο, ομιλία και… ίδια 11άδα από τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την προετοιμασία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με βίντεο. Τι ζήτησε από τους παίκτες του, γιατί δεν αλλάζει 11άδα, σε ποια θέση έπαιξαν ο Τουρέ και ο... Ναουέλ. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Ο ομαλότητα επέστρεψε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και πλέον ετοιμάζει τα πλάνα του για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ενα ματς που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «πρέπει να νικήσουμε» των Πειραιωτών. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπορεί νίκησαν τους Αρκάδες με πέναλτι-δώρα, αλλά αυτό που μετράει είναι το… σακούλι και αυτό «έγραψε» τρεις βαθμούς για τους αντιπάλους των Πειραιωτών. Με τον Ολυμπιακό να μην «δικαιούται» να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο πέρα από το τρίποντο. Ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι διεξάγεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»…

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία, τώρα, αυτό που έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε είναι ότι ο Μαρτίνς δεν δείχνει καμία διάθεση να αλλάξει την (έως τώρα) «αγαπημένη» του 11άδα. Από τη στιγμή που διαπίστωσε πως οι παίκτες που εμπιστεύεται έως τώρα είναι καλά και έτοιμοι να παίξουν, δείχνει αποφασισμένος να τους χρησιμοποιήσει και κόντρα στους Αρκάδες. Αφήνοντας τις «εκπλήξεις» και τα νέα πρόσωπα για το παιχνίδι με την Μπέτις ή κάποιο από τα επόμενα…

Στο δίτερμα της Παρασκευής ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι έχει να κάνει με τη «βασική» 11άδα. Οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λάζαρος, Φορτούνης, Ποντένσε και Γκερέρο ήταν και πάλι στην ίδια ομάδα. Και έως το τέλος δεν άλλαξαν. Με το Μαρτίνς να δουλεύει στο κομμάτι της τακτικής με τους εν λόγω παίκτες και να μην τους αλλάζει ούτε στο δίτερμα, παρότι στην άλλη ομάδα έκανε αρκετές αλλαγές, λόγω των παικτών που «περίσσευαν».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους… μη βασικούς, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς έδειξε διατεθειμένος να δοκιμάσει στη θέση «10» τον Ματίας Ναουέλ. Ο Ισπανός (που ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Αστέρα) χρησιμοποιήθηκε πίσω από τον Χασάν, με τους Γκιγέρμε και… Τουρέ να είναι το δίδυμο στα χαφ. Με τον Βραζιλιάνο να δείχνει σε καλή κατάσταση και τον Ιβοριανό μέσο να μην είναι ακόμη έτοιμος, αλλά με την παρουσία του στο κέντρο να προκαλεί δέος.

Από την άλλη, ο Μπίμπαρς Νάτχο, ο τελευταίος διεθνής που επέστρεψε στο Ρέντη, δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη, καθώς ήταν αρκετά καταπονημένος και το τεχνικό επιτελείο επέλεξε να τον ξεκουράσει.

«Προσοχή στις κόντρες του Αστέρα»

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Μαρτίνς ξεκίνησε τη… διδαχή. Ο Πορτογάλος και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει βίντεο από τα δύο πρώτα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης, το οποίο και έδειξαν στους Ερυθρόλευκους. «Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια καλή ομάδα, αλλά πρέπει να νικήσουμε», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού των Αρκάδων, έδειξε επί μέρους φάσεις, επιμένοντας πως «πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Κρατούν καλές θέσεις στο γήπεδο και παίζουν πολύ καλά τις αντεπιθέσεις. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε χώρους να μας δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ