Ολυμπιακός: Επιστρέφει και ο Χασάν

Ολυμπιακός: Επιστρέφει και ο Χασάν

Ο διεθνής σέντερ φορ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και θα είναι στην αποστολή των ερυθρόλευκων για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Χασάν σαν αλλαγή.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο βράδυ τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πετύχουν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του και δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές.

Ένα στοιχείο πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι τα πολύ καλά είναι τα νέα που αφορούν τον Χασάν, καθώς ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο 25χρονος στράικερ των πειραιωτών προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, δείχνοντας μάλιστα ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Χασάν θα είναι στην αποστολή των πειραιωτών για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη κι αυτή είναι μια πολύ καλή είδηση για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Χασάν δεν θα είναι στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων στο αυριανό παιχνίδι αλλά ο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Αιγύπτιο στράικερ, χρησιμοποιώντας τον νεαρό επιθετικό σαν αλλαγή. Ο Μαρτίνς μίλησε χθες με τον Χασάν και ο Αιγύπτιος επιθετικός είπε στον προπονητή πως δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ