Μαρτίνς: «Ξεπεράσαμε τους διαιτητές και πήραμε μία νίκη που αξίζαμε»

Μαρτίνς: «Ξεπεράσαμε τους διαιτητές και πήραμε μία νίκη που αξίζαμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν τα εμπόδια που τους έβαλαν οι διαιτητές και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός με το γκολ του Νάτχο στο 90+2’ ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης (2-1) και έκανε το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα. Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Τζήλος και οι βοηθοί του τα έκαναν… μαντάρα, αλλά οι Ερυθρόλευκοι δεν τα παράτησαν και δικαιώθηκαν, πετυχαίνοντας μια πολύ σημαντική νίκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε ότι οι Πειραιώτες ξεπέρασαν τα εμπόδια που τους έβαλαν οι διαιτητές και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη.

«Ξεπεράσαμε τους διαιτητές και στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού σκοράραμε και πήραμε μια νίκη που αξίζαμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο του αρέσουν τέτοιες νίκες. Ο προπονητής πρέπει να έχει προβλέψει τα πάντα. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς δώσαμε χώρο στον Αστέρα Τρίπολης. Όμως, στο τέλος, ξεπεράσαμε τους διαιτητές και όλα τα προβλήματα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού σκοράραμε και πήραμε μια νίκη που αξίζαμε. Προχωράμε μπροστά και κοιτάζουμε τη συνέχεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Παίζαμε απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο, που έχει πολλά πλεονεκτήματα στο παιχνίδι του. Εμείς πάντα πιστεύουμε σε εμάς και παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σήμερα, σκοράραμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ