Τόνσο: «Ήμουν πολύ κουρασμένος και δεν μπόρεσα να σκοράρω»

Τόνσο: «Ήμουν πολύ κουρασμένος και δεν μπόρεσα να σκοράρω»

Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την ευκαιρία που έχασε στο 84’ και τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να φτάσει γρήγορα στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο.

Στην πολύ μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο 84’ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 αναφέρθηκε ο Μάρτιν Τόνσο, μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ολυμπιακό με 2-1.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε ήταν κουρασμένος και προσπάθησε να κάνει το σουτ όσο πιο γρήγορα μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν έχει ρυθμό και δεν βρίσκεται στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο από θέμα φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμουν πολύ κουρασμένος στη φάση της χαμένης ευκαιρίας, προσπάθησα να κάνω το σουτ όσο πιο γρήγορα μπορούσα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βάλω το δεύτερο γκολ. Η έλλειψη ρυθμού είναι το βασικότερό μου πρόβλημα. Σίγουρα με βοηθά να ξέρω τους περισσότερους συμπαίκτες μου από πέρυσι, θα προσπαθήσω με πολύ ατομική δουλειά να επιστρέψω στο επιθυμητό επίπεδο.  Κρατάμε από αυτή τη σειρά κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, πως είμαστε μια καλή ομάδα, χάσαμε δύσκολα. Σήμερα ίσως μπορούσαμε να πάρουμε έναν ή και τρεις βαθμούς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ