Σπανός : «Από αυστηρό ως ανύπαρκτο το πέναλτι του ΠΑΟΚ»

Σπανός : «Από αυστηρό ως ανύπαρκτο το πέναλτι του ΠΑΟΚ»

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τα πολλά διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας του, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της ομάδας του, αλλά και την εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιούν οι Περιστεριώτες στο πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου στάθηκε στα διαιτητικά λάθη που έγιναν στην Τούμπα και χαρακτήρισε «αυστηρό ως ανύπαρκτο» το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε τους φιλοξενούμενους.

«Δεν κρύβομαι και όταν αδικείται η ομάδα μου θα βγω και θα το πω. Νομίζω ότι φέτος βιώνουμε μια νέα τάξη πραγμάτων και όλοι θέλουμε να φύγει η καχυποψία των προηγούμενων ετών και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Ομάδες σαν τον φετινό Ατρόμητο, πρέπει να τις σέβονται όλοι.

Ήταν ένα ντέρμπι κορυφής και θεωρώ ότι όσοι είδαν το παιχνίδι, είδαν μια διαιτησία με σοβαρά λάθη που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα» ήταν τα πρώτα λόγια του Σπανού, ο οποίος συνέχισε.

«Στο 0-1 υπάρχει ένα οφσάιντ, στο οποίο θα πρέπει ο επόπτης να κάτσει πάλι στα θρανία. Βρισκόμαστε σε προφανή θέση για το 0-2 και δείχνει οφσάιντ. Σε ότι αφορά τη φάση του πέναλτι, καμία ομάδα δεν θα ήθελε να το δει να σφυρίζεται εις βάρος της. Το πέναλτι ήταν από αυστηρό, ως ανύπαρκτο. Πάντως για να είμαι σωστός, έγιναν και λάθη εις βάρος του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής στο ημίχρονο είδε το λάθος του και έκανε και άλλα λάθη. Ήταν γενικότερα μια διαιτησία με λάθη. Φτάσαμε να παίζει ο Ατρόμητος και να σφάζονται οι άλλοι γιατί αδικήθηκε ο Ατρόμητος».

Ο Γιώργος Σπανός αναφέρθηκε στον  ανταγωνισμό για την κατάκτηση του φετινού τίτλου αλλά και στην πορεία της δικής του ομάδας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά.

«Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα αλλά η ΑΕΚ είναι πιο ποδοσφαιρική ομάδα, πιο σκληρή. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο soft. Ο Ολυμπιακός απ’ την άλλη έχει την τεχνογνωσία και το dna του πρωταθλητή. Ο Ατρόμητος απέδειξε ότι βρίσκεται δίκαια κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και οι εμφανίσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό δεν ήταν τυχαίες. Και στο ματς με τον ΠΑΟΚ μπορούσαμε και δικαιούμασταν την ισοπαλία».

Τέλος ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου ρωτήθηκε για το πως θ’ αντιμετωπίσει νομικά το βούλευμα, με τον Σπανό να τονίζει. «Είμαι από τους λίγους κατηγορούμενους που έχω παραπεμφθεί σε δικαστήριο χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Κάναμε όμως κάποιες κινήσεις και για αυτό παραιτήθηκα από την προηγούμενη βδομάδα.

Όσον αφορά το μετοχικό κομμάτι, το νομικό μας επιτελείο είναι σε επαφή με την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και θα το λύσουμε. Σε ένα κράτος δικαίου, δεν μπορείς να υποχρεώσεις σε έναν μεγαλομέτοχο που έχει το τεκμήριο της αθωότητας να πουλήσει την περιουσία του ή να δώσει τις μετοχές του.

Έχουμε ζητήσει από καθηγητή δικαίου μια γνωμοδότηση για το θέμα και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι μας πει η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ