Αρης – Λεβαδειακός : Η κριτική των παικτών των κίτρινων

Αρης – Λεβαδειακός : Η κριτική των παικτών των κίτρινων

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Πάκο Ερέρα μετά τη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Χουλιάν Κουέστα

Εξαιρετική παρουσία από τον Ισπανό τερματοφύλακα. Ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του , ενώ πραγματοποίησε και μια καταπληκτική επέμβαση σε τετ α τετ με τον Μαρκόφσκι στο πρώτο ημίχρονο. Κερασάκι στην τούρτα της απόδοσης του, η απόκρουση του πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Μανώλης Τζανακάκης

Είχε πάθος και διάθεση, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Δεν έφτασε στα υψηλά επίπεδα απόδοσης των δυο προηγούμενων παιχνιδιών, η απόδοση του, όμως, κρίνεται θετική.

Φραν  Βέλεθ

Ο Ισπανός αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και έχασε προσωπικές μονομαχίες, στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, όμως, ανέβασε την απόδοση του. Βοήθησε και την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του, καθώς διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση για κεντρικό αμυντικό.

Γιώργος Δεληζήσης

Με το γνώριμο πάθος του, κατάφερε να κερδίσει όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες από τον Μαρκόφσκι, ενώ αγωνίστηκε τραυματίας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Καταλογίστηκε σε βάρος του ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο  64ο λεπτό του αγώνα.

Άλεξ  Μενέντεθ

Κάλυψε επάξια το κενό του Βαλέριάνου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Προωθήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, όμως, η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 57ο λεπτό έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.  

Χαβιέρ Ματίγια

Αρκετά λάθη από τον Ισπανό μέσο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού της αναμέτρησης ανέβασε την απόδοση του και πέρασε κάποιες κάθετες πάσες προς τους επιθετικούς της ομάδας του.

Μιτζέν  Μπάσα

Αδιάκοπο τρέξιμο από τον Αλβανό μέσο , που κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής , ενώ με τις κάθετες πάσες του βοήθησε και στην επιθετική ανάπτυξη του Άρη.

Ματέο Γκαρσία

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στην σημερινή αναμέτρηση. Με μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το σκορ, ενώ στο 57ο λεπτό «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για την ομάδα του με το γκολ που σημείωσε.

Μπρούνο Γκάμα

Δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακός με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια με Λαμία και Λάρισα, όμως, με την ποιότητα του βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.  Έδωσε μια εκπληκτική κάθετη πάσα στον Γκαρσία , στη φάση που ο Άρης κέρδισε το πέναλτι, ενώ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Επασί τον νίκησε σε τετ α τετ.

Νικολά Ντιγκινί

Πολλές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς. Είχε διάθεση και πάθος, αυτή την φορά , όμως, δεν κατάφερε να σκοράρει. Αγωνίστηκε τόσο στην δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, όσο και πίσω από τον Γιουνές.

Χαμζά  Γιουνές

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Τυνήσιο επιθετικό που δίνει στον Άρη αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Καλές κινήσεις στον χώρο, κράτημα της μπάλας, ενώ «γεμίζει» την αντίπαλη περιοχή. Ο τρόπος που εκτέλεσε το πέναλτι δείχνει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, ενώ στο 64ο λεπτό θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά τη  κεφαλιά που έκανε.

Αλλαγές

Νικολάς Κολάσο

Ο Αργεντινός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να παγώσει τον ρυθμό και να κρατήσει την μπάλα και αυτό ακριβώς έκανε.

Μανώλης  Σιώπης

Πολύ τρέξιμο στα 16 λεπτά που αγωνίστηκε, αδιάκοπο μαρκάρισμα στους αντίπαλους μέσους, ενώ βοήθησε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του.

Μπάμπης Παυλίδης

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ