Μάντζιος: «Ο Άρης ήταν πιο αποτελεσματικός, στο τέλος μετράνε τα γκολ»

Μάντζιος: «Ο Άρης ήταν πιο αποτελεσματικός, στο τέλος μετράνε τα γκολ»

Ο προπονητής του Λεβαδειακού στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Άρη υποστήριξε πως η ομάδα του μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Ο Άκης Μάντζιος τοποθετήθηκε για τη νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού, αποδίδοντάς τη στην αποτελεσματικότητα των κίτρινων, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του άξιζε να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού του Λεβαδειακού: «Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσαμε έναν Άρη φορμαρισμένο και ενθουσιώδη. Μπήκαμε καλά και κάναμε την πρώτη φάση με τον Μαρκόφσκι. Ο Άρης ήταν πιο αποτελεσματικός, και παρόλο που είχαμε αρκετές ευκαιρίες από την πλευρά μας, στο τέλος μετράνε τα γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση».

Για το τελικό αποτέλεσμα: «Όλοι είδαν ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο με το χαμένο πέναλτι. Ίσως θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι στα λεπτά καθυστερήσεων, όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο».

Για την καλή εικόνα του Άρη: «Είναι νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα από την 3η αγωνιστική. Ο Άρης είναι καινούρια ομάδα, που έχει φυσικά ποιότητα. Σίγουρα έχει θετική εικόνα στην επάνοδό του στη Super League. Είναι νωρίς όμως για όλες τις ομάδες».

Για την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης: «Για μένα δεν είναι κάτι καινούριο. Έχω ζήσει τον παλμό στο παρελθόν. Ο κόσμος ήταν εντυπωσιακός».

Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: «Είναι νωρίς να υπάρχει γκρίνια. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, μπορεί σήμερα να μην έπαιξε τόσο ποδόσφαιρο, αλλά είναι σημαντικό να στηρίζει ο κόσμος την ομάδα από την αρχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ