ΑΕΚ : Με Λιβάγια-Μπακασέτα στην 11αδα της Τούμπας, ερωτηματικά για τρεις θέσεις

ΑΕΚ : Με Λιβάγια-Μπακασέτα στην 11αδα της Τούμπας, ερωτηματικά για τρεις θέσεις

Το αγωνιστικό πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή το βράδυ.

Το ματς της ΑΕΚ με τον Αγιαξ… είναι πια ιστορία. Το 3-0 είναι «βαρύ» για τους «κιτρινόμαυρους». Ωστόσο, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (20:30) δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την ΑΕΚ. Πρέπει να μπει μέσα στο γήπεδο σκληρή, έξυπνη και έτοιμη να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από ένα δύσκολο και εξοντωτικό 90λεπτο στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» ξέρουν ότι ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο στην Τούμπα. Μόλις τέσσερις ημέρες μετά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βλέπει το… οπλοστάσιο να γεμίζει ξανά με επιλογές. Λιβάγια-Μπακασέτας-Λόπες είναι ξανά στα πλάνα του.

Οπότε και το σχέδιο του για το ματς με τον ΠΑΟΚ διαμορφώνεται αναλόγως. Ο Λιβάγια θα είναι στην επίθεση. Είτε με τον Πόνσε, είτε με τον Κλωναρίδη. Πιθανότερο με τον Κλωναρίδη, διότι o Πόνσε δύσκολα θα μπορεί να ξεκινήσει και σε τρίτο σερί ματς βασικός. Και δεδομένα ο Ουζουνίδης θα θέλει έναν φορ στον πάγκο δίπλα του στην εξέλιξη του ματς αν χρειαστεί. Μπακασέτας και Μάνταλος θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης με τους Σιμόες-Γαλανόπουλο στον άξονα. Ίδιο δίδυμο όπως και με τον Αγιαξ, ένα δίδυμο που πρέπει να αρχίσει να… δένει περισσότερο και να βγάζει πράγματα στο γήπεδο.

Στην άμυνα ο Μπακάκης είναι σίγουρος και μένει να δούμε αν αλλάξει το δίδυμο Λαμπρόπουλου-Οικονόμου με την είσοδο του Τσιγκρίνσκι και αν προτιμηθεί ο Λόπες αντί του Χουλτ.

Ζήτημα για την ΑΕΚ πλέον είναι η διαχείριση μετά την πρώτη ήττα της σεζόν και δη με αυτό το σκορ, η τακτική για το ματς της Τούμπας απέναντι σε μια ομάδα ίδιων στόχων και βεβαίως η… φρεσκάδα των «κιτρινόμαυρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ