Με όλα τα όπλα του ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με όλα τα όπλα του ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Το ματς με την Τσέλσι ανήκει στο παρελθόν και ο Δικέφαλος στράφηκε άμεσα στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ένωση.

Οι αγώνες κόντρα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως η Τσέλσι μπορεί να σου αφήνουν μικρό περιθώριο βαθμολογικού κέρδους, ωστόσο, βοηθούν την ομάδα να γίνει πιο δυνατή και πιο έμπειρη στην προσπάθεια της συνεχούς βελτίωσης.

Οι Άγγλοι πέρασαν νικηφόρα από την Τούμπα (επικρατώντας με 1-0), αλλά το παιχνίδι αυτό ανήκει ήδη στο παρελθόν και πλέον ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή (23/9). Το ματς που μπορεί να του δώσει τη ευκαιρία να προσπεράσει έναν από τους διεκδικητές του τίτλου, σβήνοντας έτσι κατά κάποιο τρόπο την τιμωρία των -2 βαθμών με την οποία ξεκίνησε τη φετινή σεζόν.

Η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι άρχισε λίγες ώρες μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μαγένκο στο ματς με την Τσέλσι. Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει κανένα όνομα στο ιατρικό του δελτίο μετά την επιστροφή και του Πρίγιοβιτς.

Σήμερα (21/9) το πρωί οι παίκτες του Δικεφάλου συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και δούλεψαν τόσο στην τακτική όσο και στα τελειώματα των φάσεων έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Τσέλσι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Αύριο (22/9) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ