Η τελευταία σύσκεψη για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Η τελευταία σύσκεψη για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί μια τελευταία σύσκεψη στο γήπεδο της Τούμπας, όπου εκτός από τελικό σχέδιο της Αστυνομίας θα συζητηθούν τα του αγώνα παρουσία των δύο ομάδων, εκπροσώπων της Λίγκας, αλλά και της ΚΕΔ.

Λίγο πριν την σέντρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα καθίσουν και πάλι στο τραπέζι για να κουβεντιάσουν για το ντέρμπι. Οι δύο ομάδες θα ακούσουν το τελικό σχέδιο της Αστυνομίας για τα μέτρα τάξης του αγώνα. Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να πραγματοποιηθεί ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Από τις 17:00 θα τεθούν σε εφαρμογή όλα τα μέτρα με αποκλεισμό δρόμων και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στους δρόμους της Τούμπας.

Έξω από τα αποδυτήρια θα υπάρξουν δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να εμποδίσουν τυχόν επαφή των οπαδών του ΠΑΟΚ με το πούλμαν της αποστολής της ΑΕΚ από το ξενοδοχείο μέχρι και τα αποδυτήρια της Τούμπας. Θα τοποθετηθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη πίσω από τους πάγκους και των δύο ομάδων, αλλά και στην φυσούνα.

Οι δύο ομάδες αφού επιλέξουν τις εμφανίσεις που θα φορούν θα συζητήσουν με τους παράγοντες της Λίγκας, αλλά και με τους ανθρώπους της διαιτησίας για την ομαλή τέλεση του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ