Ερέρα : «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζαμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Ερέρα : «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζαμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Για τα λάθη που έκανε ο Άρης στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα μίλησε ο Ισπανός τεχνικός.

Απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Πάκο Ερέρα μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στάθηκε κυρίως στα σφάλματα της ομάδας του, τονίζοντας πως είναι σημαντικό να μην επηρεαστεί η ψυχολογία των παικτών του.
Η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και πολύπλοκο. Κάναμε πολλά λάθη, περισσότερα από όσα συνηθίζουμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε σαν να ήμασταν εμείς εντός έδρας, ενώ οι αντίπαλοι ήταν πιο πίσω και είχαν πιο συμπαγή ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στα 10-15 λεπτά μετά τις αλλαγές παίξαμε πιο ήρεμα. Το γκολ ήρθε από τύχη, έγινε κόντρα και μπήκε. Δεν παίξαμε όπως συνηθίζαμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».
Για το ότι δεν έκανε νωρίτερα τις αλλαγές και επέλεξε να γίνουν και οι τρεις μαζί: «Αργήσαμε 15 λεπτά γιατί θέλω να είμαι σίγουρος. Άλλες φορές θέλει ένα λεπτό, άλλες 10. Χρειάζεται να διαβάσεις το παιχνίδι για να μην κάνεις λάθος. Μας βοήθησαν οι αλλαγές, αλλά έπρεπε να είμαι βέβαιος ότι δεν θα γίνει λάθος».
Για το αν θα επιλέξει διαφορετική ενδεκάδα στο κύπελλο: «Θα κάνουμε αλλαγές για να φρεσκάρουμε την ομάδα, όχι όμως μόνο γι’ αυτό, αλλά και για να πάρουν παίκτες ευκαιρίες στο κύπελλο. Χρειάζεται φρεσκάρισμα η ομάδα και το παιχνίδι αυτό αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία».
Για τη χρησιμοποίηση του Μπρούνο Γκάμα ως επιτελικού χαφ: «Σήμερα έπαιξε περισσότερο στο κέντρο. Άλλες φορές εναλλάσσονται με τον Ματέο στις πλευρές και ο Ντιγκινί είναι στο κέντρο. Ο Μπρούνο σήμερα αντιμετώπισε δυσκολίες. Έπαιξε στο κέντρο γιατί ήταν πιο νωθρή και βαριά η ομάδα. Μόνο όταν μπήκε ο Θωμάς που έχει πιο συγκεκριμένη θέση πήγε στα άκρα. Και οι τρεις μεσοεπιθετικοί παίκτες δεν έπαιξαν στο 100%».
Για την τοποθέτηση του Νικολάς Κολάσο στο αριστερό άκρο της άμυνας: «Κάθε φορά που κερδίζεις ένα παιχνίδι και στο επόμενο βγάζεις έναν παίκτη και χάνεις νιώθουν όλοι ότι δεν έπρεπε να κάνεις αυτή την αλλαγή. Ήθελα τον Κολάσο γιατί θα βοηθούσε στην κατοχή μπάλας και αυτό το καταφέραμε. Ακόμη και αν έπαιζε ο Άλεξ θα είχαμε παρόμοια αποτελέσματα».
Για το τι θα επιδιώξει από εδώ και πέρα: «Το βασικό είναι να αναπτερωθεί το ηθικό μας. Τους έχει πάρει λίγο από κάτω τους ποδοσφαιριστές και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Παίξαμε με μια πολύ συμπαγή και δύσκολη ομάδα, με καλό προπονητή. Δεν έχει τόσο σημασία το σύστημα, αλλά ότι οι δικοί μας μεσοεπιθετικοί δεν βρήκαν χώρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ