Σιώπης : «Κάναμε λάθη στην κόντρα, κοιτάμε τον ΠΑΟΚ»

Σιώπης : «Κάναμε λάθη στην κόντρα, κοιτάμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Μανώλης Σιώπης, τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα, στην κάμερα του συνδρομητικού, εξηγώντας τα λάθη τα οποία έκανε ο Άρης κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο Μανώλης Σιώπης πήρε χρόνο συμμετοχής για δεύτερο σερί ματς (είχε αγωνιστεί και με τον Λεβαδειακό επίσης ως αλλαγή) και μετά το τέλος του ματς παραδέχθηκε ότι τίποτα δεν λειτούργησε καλά για την ομάδα του. Επίσης τόνισε οτι η ομάδα του κοιτάει πλέον το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των ομίλων στο Κύπελλο.

 «Σχεδόν όλα δεν πήγαν καλά. Κάναμε λάθη στην κόντρα. Κοιτάμε το επόμενο ματς, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο», είπε αρχικά ο 24χρονος αμυντικός χαφ.

«Αυτή τη στιγμή είμαι 100% έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα», απάντησε ερωτώμενος σχετικά για την ετοιμότητά του.

Για τα επόμενα ματς: «Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, αυτή τη στιγμή τον ΠΑΟΚ, μετά το επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης».

Από την πλευρά του ο Μανώλης Τζανακάκης σημείωσε: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Πρέπει να μας πεισμώσει, να βγάλουμε εγωισμό και να επανέλθουμε στο επίπεδο που ήμασταν. Να μας γίνει μάθημα και να διορθώσουμε άμεσα τα λάθη μας». Σχετικά με το παιχνίδι έκρινε ότι ο Άρης δεν το διαχειρίστηκε έτσι όπως έπρεπε. «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε πολλές φάσεις. Δεν ήμασταν ουσιαστικοί όπως σε άλλα ματς, δεν παίξαμε κάθετα. Δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι ότι χάσαμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να επανέλθουμε σύντομα στα θετικά αποτελέσματα.

Σε ερώτηση για τη σχέση του με τον Γιάννη Πετράκη, απάντησε ότι… «είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος. Τα είπαμε πριν το παιχνίδι», ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα ντέρμπι σε μια δύσκολη έδρα. Θα πάμε για να δώσουμε την ψυχή μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ