Ανοικτή μια θέση στην άμυνα, ρυθμιστής για τα άκρα ο Μπακασέτας

Ανοικτή μια θέση στην άμυνα, ρυθμιστής για τα άκρα ο Μπακασέτας

Οι σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη διάταξη της Τούμπας.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην μπορεί να υπολογίζει μεταξύ άλλων και στον Άλεφ, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ωστόσο, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άγιαξ, ο τεχνικός της Ένωσης μετράει επιστροφές.

Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτας είναι ξανά στη διάθεσή του, με τους τρεις παίκτες να βρίσκονται σήμερα και στο βασικό σχήμα. Ένα σχήμα που πάντως ακόμα δεν δείχνει να έχει «κλειδώσει». Μιας και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Οι σίγουροι για το σχήμα της Τούμπας δείχνουν ο Μπάρκας, ο Μπακάκης που θα είναι δεξιά στην άμυνα, ο Λόπες αριστερά και ο Οικονόμου στη μία θέση των στόπερ. Στον άξονα θα είναι οι Σιμόες, Γαλανόπουλος, αριστερά ο Μάνταλος, στην κορυφή ο Λιβάγια και στην μία από τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ ο Μπακασέτας.

Οι θέσεις που δείχνουν να είναι ανοικτές είναι εκείνη του δεύτερου στόπερ, που την διεκδικούν οι Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, αλλά και εκείνη του δεξιού εξτρέμ. Αν ο Μπακασέτας χρησιμοποιηθεί δεξιά, τότε φανέλα βασικού θα πάρει ο Κλωναρίδης, που θα αγωνιστεί πίσω από τον Λιβάγια. Ωστόσο, στο μυαλό του Ουζουνίδη υπάρχει και το ενδεχόμενο της τοποθέτησης του Γκάλο δεξιά, με τον «Μπάκα» να μετατοπίζεται σε αυτό το σενάριο στον άξονα.

Οι τελικές αποφάσεις του τεχνικού της Ένωσης θα παρθούν όπως φαίνεται λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, μιας και ακόμα το πλάνο της Τούμπας μοιάζει ανοικτό. Τουλάχιστον όσον αφορά στα πρόσωπα, μιας και η διάταξη θα παραμείνει σε αυτό το 4-4-1-1, που εφαρμόζει ο Ουζουνίδης από το ξεκίνημα της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ