ΑΕΚ : Αποχώρησε ο Δημήτρης Μάρκος από τις Ακαδημίες

ΑΕΚ : Αποχώρησε ο Δημήτρης Μάρκος από τις Ακαδημίες

Ένα χρόνο και… κάτι μετά την έλευση του στις «κιτρινόμαυρες» Υποδομές αποχώρησε ο Δημήτρης Μάρκος

Από την άνοιξη του 2017 οι Ακαδημίες της ΑΕΚ έχουν μπει σε νέα εποχή με τον επενδυτή Γρηγόρη Σαράντη να στηρίζει έμπρακτα το πρότζεκτ, όπου επικεφαλής του είναι ο Ακης Ζήκος.

Ένα χρόνο μετά όμως είναι αρκετές οι αλλαγές που έχουν γίνει. Ο συνοδοιπόρος του Ζήκου, Γιάννης Σαμαράς αποχώρησε (μετέβη στις ΗΠΑ και τώρα μπαίνει στον ΟΦΗ) και έμεινε «ορφανή» η θέση του τεχνικού διευθυντή των Υποδομών. Από εκεί και πέρα, το καλοκαίρι του 2017 είχε πιάσει δουλειά στις Ακαδημίες της ΑΕΚ ως σκάουτερ ο Δημήτρης Μάρκος, προερχόμενος από τον ΠΑΟ.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» ένα χρόνο μετά αποχώρησε από το πόστο του στις Υποδομές. Ο λόγος; Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας και ζήτησε να αποχωρήσει, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι «παίζει» ως όνομα για να στελεχώσει τον ΟΦΗ στη νέα εποχή. Και αυτό διότι με τον Γιάννη Σαμαρά συνεργάστηκε στις Ακαδημίες του ΠΑΟ, εν συνεχεία σε αυτές της ΑΕΚ και τώρα είναι πολύ πιθανόν να γίνει… κάτοικος Κρήτης.

Ετσι, στο σκάουτινγκ της ΑΕΚ απέμειναν πλέον οι Καραφέσκος, Κοπιτσής, Στυλιανόπουλος, Γαβρίλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ