Γιόχανσον : «Μας δίνει ενέργεια ο κόσμος, δεν περίμενα ότι θα σκοράρω τρία γκολ»

Γιόχανσον : «Μας δίνει ενέργεια ο κόσμος, δεν περίμενα ότι θα σκοράρω τρία γκολ»

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την ενέργεια που δίνει στην ομάδα αλλά σχολίασε και τα γκολ που πετυχαίνει κάτι που ούτε ο ίδιος περίμενε.

Ο Ματίας Γιόχανσον εξελίσσεται σε… killer για τον Παναθηναϊκό με τα τρία γκολ σε ισάριθμες προσπάθειες που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα κάτι που όπως παραδέχεται έχει αιφνιδιάσει μέχρι και τον ίδιο. Επίσης στέκεται στην βοήθεια του κόσμου του «τριφυλλιού» που δίνει ενέργεια στην ομάδα.

Aπόσπασμα από τις δηλώσεις του:

Για τα τρία γκολ: «Δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής. Πρώτη φορά σκοράρω σε δεύτερο σερί παιχνίδι και είναι ωραίο συναίσθημα. Απλώς το απολαμβάνω και χαίρομαι που τα γκολ μου συνδυάζονται με νίκες του Παναθηναϊκού. Γιατί αυτό έχει σημασία».

Για το αν είχε σκεφτεί πως θα σκοράρει ξανά: «Όχι, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Δεν αγωνίζομαι σε θέση που μου επιτρέπει να σκοράρω συχνά, οπότε δεν σκέφτομαι πριν από τα παιχνίδι ότι θα βάλω γκολ. Συνήθως έχω πιο δημιουργικό ρόλο, να περάσω μια καλή πάσα ή να βγάλω μια επικίνδυνη σέντρα. Σπάνια βρίσκομαι σε σημείο να σκοράρω, αλλά σίγουρα είναι ένα ωραίο συναίσθημα».

Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Οι οπαδοί μάς έδωσαν μεγάλη υποστήριξη και ήταν φανταστικοί. Δεν είναι μόνο η προσέλευση τους, αλλά και η αίσθηση που έδιναν. Μας έβγαζαν κάτι θετικό και είχαν υπομονή μαζί μας. Το ΟΑΚΑ είναι μεγάλο στάδιο, αλλά οι οπαδοί μάς έδωσαν ενέργεια».

Για τη διαφορά με τη Λεωφόρο: «Η Λεωφόρος είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και σχεδόν πάντα ήταν γεμάτο. Το ΟΑΚΑ είναι δύσκολο να γεμίσει, αλλά θα συνηθίσουμε τις συνθήκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ