Η κλήση του Σκίμπε θα «εκτοξεύσει» – και – χρηματιστηριακά τον Χατζηγιοβάννη

Η κλήση του Σκίμπε θα «εκτοξεύσει» – και – χρηματιστηριακά τον Χατζηγιοβάννη

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν από τον Γερμανό προπονητή να καλέσει τον Χατζηγιοβάννη στην Εθνική ομάδα.

Είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Ένα γκολ, τέσσερις ασίστ, δύο κερδισμένα πέναλτι, εξαιρετική ωριμότητα, σπουδαία δουλειά μέσα στο γήπεδο τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης ενθουσιάζει με την παρουσία του, έχει αναγεννηθεί στα χέρια του Γιώργου Δώνη και ετοιμάζεται για ακόμα περισσότερα πράγματα.

Ένα απ’ αυτά είναι και η Εθνική Ελλάδος. Στον Παναθηναϊκό βλέπουν πως η εξέλιξη του νεαρού είναι ραγδαία και θεωρούν ότι ο Σκίμπε αργά ή γρήγορα θα τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Άλλωστε, δεν… περισσεύουν τα εξτρέμ στη γαλανόλευκη.

Μια εξέλιξη που δεδομένα θα είναι υπέρ όχι μόνο του ποδοσφαιριστή, αλλά και του συλλόγου. Διότι θα… εκτοξεύσει και τη χρηματιστηριακή αξία του Χατζηγιοβάννη, κάτι που μακροπρόθεσμα μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός.

Άλλωστε, όπως διαβάσατε από to10.gr, ήδη οι πράσινοι βρίσκονται σε διαδικασία επέκτασης του συμβολαίου του (όπως και των Μπουζούκη και Εμμανουηλίδη), προκειμένου να του αυξήσουν τις αποδοχές και ίσως να βάλουν και μια ρήτρα στη νέα συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ