Πρόβλημα με Γιόχανσον, απίθανο για ΠΑΣ Γιάννινα

Πρόβλημα με Γιόχανσον, απίθανο για ΠΑΣ Γιάννινα

Απρόοπτο με τον Σουηδό μπακ. Αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη τράβηγμα και μοιάζει απίθανο να παίξει κόντρα στους Ηπειρώτες. Τη θέση του θα πάρει ο Κουλιμπαλί.

Η ατυχία δεν λέει να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό. Νέος τραυματισμός στη διάρκεια της εβδομάδας πριν από παιχνίδι προέκυψε για τον Γιώργο Δώνη κι ακούει στο όνομα του Ματίας Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μπακ λίγο πριν το τέλος της προπόνησης σε μία διεκδίκηση της μπάλας ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο στο αριστερό πόδι και αποχώρησε. Θα μεταβεί, λοιπόν, στο νοσοκομείο «Υγεία» για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, είναι ότι υπέστη τράβηγμα κι εφόσον επιβεβαιωθεί, τότε θα λείψει από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θα είναι αμφίβολος και για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σαφώς πρόκειται για ένα σημαντικό πρόβλημα, αφού ο 49χρονος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα είναι πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού. Τη θέση του στο σαββατιάτικο παιχνίδι αναμένεται να πάρει ο Κουλιμπαλί.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεως αντίθετα επέστρεψε ο Φάνης Τζανδάρης και ιατρικά είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και διπλό με έμφαση στην τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κάτσε, Σέχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ