Λουτσέσκου σε Ουάρντα: «Είναι η τελευταία σου ευκαιρία» (pic)

Λουτσέσκου σε Ουάρντα: «Είναι η τελευταία σου ευκαιρία» (pic)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε όπως σας ενημερώσαμε από to10.gr με τον Αμρ Ουάρντα και του εξήγησε πως θα πάρει άφεση αμαρτιών αλλά για πρώτη και τελευταία φορά.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε όπως σας ενημερώσαμε από to10.gr με τον Αμρ Ουάρντα και του εξήγησε πως θα πάρει άφεση αμαρτιών αλλά για πρώτη και τελευταία φορά. Ο Αιγύπτιος άσος έδειξε την αλλαγή στάσης με ανάρτηση του στα social media.

Ένα θέμα που αιωρούταν τις τελευταίες ημέρες ήταν τι θα γίνει με τον Ουάρντα. Σήμερα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου και ο Αιγύπτιος άσος μιλήσανε μετά τα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο. Ο Ουάρντα έδειξε πως αντιλήφθηκε το λάθος του, ζητώντας συγνώμη για την κακή συμπεριφορά που έδειξε. Από την πλευρά του, ο Λουτσέσκου αποδέχθηκε την μεταμέλεια του Ουάρντα, ωστόσο, τόνισε στον Αιγύπτιο πως «Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεύτερη ευκαιρία δεν θα υπάρξει». Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ πως η τιμωρία του ισχύει και για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός μετά την συγγνώμη που ζήτησε από τον Ράζβαν Λουτσέκσου και τους συμπαίκτες του, ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο να αγκαλίάζει τον Ράζβαν Λουτσέσκου γράφοντας το εξής σχόλιο: «We continue together».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ