Νέες ενοχλήσεις ο Μουνιέ, σχεδόν απίθανο να παίξει με τον ΠΑΣ

Νέες ενοχλήσεις ο Μουνιέ, σχεδόν απίθανο να παίξει με τον ΠΑΣ

Ο Γάλλος πονάει ξανά και αναμένεται να μείνει εκτός για τρίτο σερί παιχνίδι. Οι σκέψεις του Δώνη για το αυριανό παιχνίδι.

Για τρίτο σερί παιχνίδι ο Αντονί Μουνιέ δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί. Ο Γάλλος, που είχε επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προοριζόταν από τον Γιώργο Δώνη για την αρχική ενδεκάδα του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο να είναι ακόμα και στην αποστολή. Ο Μουνιέ αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις χθες, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί και σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Μοιάζει, ωστόσο, σχεδόν απίθανο να είναι στην αποστολή. Ο Γάλλος έχει… βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, πέρσι έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν και σίγουρα η ευκολία με την οποία τραυματίζεται είναι κάτι που προβληματίζει.

Από τη στιγμή που ο Μουνιέ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, τότε αυξάνονται και οι πιθανότητες να δούμε τον Φεντερίκο Μακέντα στην ενδεκάδα, ενώ υποψήφιος είναι και ο Εμμανουηλίδης. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Δώνης να παρατάξει την ίδια τετράδα με το ματς που είδαμε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δηλαδή τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάννη, Χατζηθεοδωρίδη και Καμπετσή.

Από ‘κει και πέρα, δεδομένα θα επιστρέψει ο Κουλιμπαλί στο δεξί άκρο, μιας και ο Γιόχανσον τέθηκε νοκ άουτ λόγω του τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ