Κρέσπο: «Θα πάμε στο Καραϊσκάκη για τη νίκη»

Κρέσπο: «Θα πάμε στο Καραϊσκάκη για τη νίκη»

Ο Άνχελ Κρέσπο με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και στις επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια.

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Άνχελ Κρέσπο, παρέλαβε το βραβείο του MVP για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο και μίλησε αρχικά για την βράβευση του. «Είναι σημαντικό για εμένα ότι είμαι στην ομάδα πάνω από δυο χρόνια, στο παρελθόν δεν είχα καταφέρει να μείνω περισσότερο από ένα χρόνο σε μια ομάδα. Φέτος είναι η τρίτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Τα ατομικά βραβεία για εμένα δεν έχουν μεγάλη σημασία, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα τα είχα καταφέρει. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα».

 

Για την είσοδο του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μαζί με την μικρή του κόρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα με την κόρη μου στο γήπεδο, είναι κάτι που ήθελα να το κάνω από πέρυσι μαζί με την μεγάλη μου κόρη αλλά συνέχεια κάτι συνέβαινε. Μίλησα με την γυναίκα μου και συμφωνήσαμε να μπω στον αγωνιστικό χώρο μαζί με την μικρή μου κόρη. Πιστεύω ότι χάρηκε και η γυναίκα μου γιατί μόλις μπήκαμε στο γήπεδο η μικρή κοιμήθηκε, θα προτείνω στην γυναίκα μου όταν δεν μπορούμε να την κοιμίσουμε να την φέρνουμε στο γήπεδο. Πάντως χαίρομαι που άρεσε και στον κόσμο».

 

Πως αισθάνεται που το συμβόλαιο του φτάνει στο τέλος του:  «Θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί, είναι και στις δικές μου προθέσεις να μείνω αλλά και τις ομάδας. Όταν συμφώνησα να έρθω στον ΠΑΟΚ δεν πίστευα ότι θα καθίσω τόσα χρόνια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παραμείνω».

 

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Σε όλα τα παιχνίδια για εμάς υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, τα ντέρμπι είναι σημαντικά για όλους μας. Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ποίοι είμαστε και να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ