Χωρίς Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Χατσερίντι ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι!

Χωρίς Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Χατσερίντι ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι!

Ο Μαροκινός δεν πρόλαβε να είναι 100% μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη, ενώ ο Λουτσέσκου έκοψε τον Χατσερίντι, γιατί είναι εκτός πλάνων του! Παραμένει υπό τιμωρία ο Ουάρντα.

Χωρίς τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Αμρ Ουάρντα και Εβγέν Χατσερίντι είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (30/9) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο καθένας τους λείπει για διαφορετικό λόγο, ενώ εκτός έμειναν ξανά οι τερματοφύλακες Γλύκος και Σιαμπάνης, ο Στέλιος Μαλεζάς αλλά και ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος δεν είχε άλλωστε δικαίωμα να αγωνιστεί, καθώς αποβλήθηκε στο ματς του Κυπέλλου με τον Άρη που προηγήθηκε.

Στα χαρτιά, αλλά και στην πραγματικότητα το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον απαιτητικό, αν όχι πολύ δύσκολο. Από την άλλη τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι που ιντριγκάρουν κάθε ποδοσφαιριστή και δημιουργούν μια διαφορετική προσμονή. Ποιος δεν θέλει να συμμετέχει σ’ ένα μεγάλο αγώνα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος; Το ερώτημα είναι προφανώς ρητορικό…

Παρά την κόπωση από τις συνεχείς υποχρεώσεις, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται με σωστή νοοτροπία και καλή ψυχολογία γι’ άλλη μια πρόκληση. Την σημαντικότερη μέχρι την επόμενη, αφού είναι ξεκάθαρο πως για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, κάθε ματς είναι ένας ξεχωριστός τελικός.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν το ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/9) το πρωί στην Τούμπα και αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε κομμάτι του προγράμματος κι έπειτα συνέχισε ατομικό αυξημένης έντασης, αφού προτιμήθηκε να μην υπάρξει ρίσκο με την πιθανή συμμετοχή του κι αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο Ουάρντα έμεινε εκτός καθώς παραμένει σε τιμωρία από τον Λουτσέσκου για το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε κάνει πριν την ΑΕΚ, ενώ ο Χατσερίντι «κόπηκε» καθώς ήταν εκτός πλάνων, παρότι εκτός έμεινε και ο Μαλεζάς.

Αυτό σημαίνει ότι αν καταστεί ανάγκη, μετά το βασικό κεντρικό δίδυμο της άμυνας (Βαρέλα και Κρέσπο), εκεί μπορεί να κληθεί να παίξει ο Βέρνμπλουμ, όπως στο ματς με τον Άρη μετά την αποβολή του Κίτσιου.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης, Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ