Μαρτίνς: «Αδιανόητο που δεν σκοράραμε, στο τέλος εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές»

Μαρτίνς: «Αδιανόητο που δεν σκοράραμε, στο τέλος εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές»

Ο Πορτογάλος προπονητής στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι στο τέλος αυτοί που θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου θα είναι οι Ερυθρόλευκοι.

Στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στα καρέ του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ με 1-0. «Είναι αδιανόητο που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, παρά τις πολλές ευκαιρίες που κάναμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος, ωστόσο, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές μπορεί να γίνει πολύ σκληρό. Είναι αδιανόητο που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, παρά τις πολλές ευκαιρίες που κάναμε. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά που κάναμε και την ποιότητα της ομάδας. Να είστε σίγουροι ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου: «Σήμερα χάσαμε. Χάσαμε 3 βαθμούς και αυτό δεν αλλάζει, όμως, πραγματικά δείξαμε στον κόσμο ότι έχουμε μεγάλη ποιότητα. Κάναμε τόσες πολλές τελικές, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ