ΑΕΚ: Ετσι καλύπτει το κενό του Λόπες

ΑΕΚ: Ετσι καλύπτει το κενό του Λόπες

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακατεύει την τράπουλα στην άμυνα για να καλύψει την θέση του τραυματία Ελντερ Λόπες.

Μπορεί να ήρθε άνετα η νίκη στην Κρήτη και στο 32’ να είχε τελειώσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά ο τραυματισμός του Ελντερ Λόπες σόκαρε άπαντες στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος υπέστη ρήξη χιαστών και πλέον στην ΑΕΚ τον… ξεχνούν για 6 μήνες μέχρι να επιστρέψει, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επεξεργάζεται τα εναλλακτικά πλάνα.

Το δεδομένο είναι ότι ο Νίκλας Χουλτ θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής (μετρά 7 συμμετοχές ήδη) τουλάχιστον μέχρι να μπει το νέο έτος, όπου θα φανεί αν η ΑΕΚ προχωρήσει σε απόκτηση αριστερού μπακ για να ενισχύσει την θέση.

Εκτός του διεθνούς Σουηδού αριστερού μπακ που δύσκολα θα παίξει όλα τα παιχνίδια Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου (είναι και στην Εθνική Σουηδίας) υπάρχουν και άλλες λύσεις στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Η πρώτη είναι η μετατόπιση του Μιχάλη Μπακάκη στο αριστερό άκρο, εκεί όπου πέρυσι με τον Μανόλο Χιμένεθ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και πολλές φορές έβγαλε ασπροπρόσωπους του προπονητές του. Επίσης, αριστερά μπορεί να αγωνιστεί και ο Ροντρίγκο Γκάλο όπως έχει δείξει στο παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε υπό προϋποθέσεις και τον στόπερ Ούρος Τσόσιτς. Τέλος, υπάρχει και ο νεαρός Γιαννούτσος, ο οποίος όμως δεν έχει τουλάχιστον μέχρι στιγμής ότι είναι στο επίπεδο που απαιτεί η ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ με έναν εκ τω παραπάνω θα καλύψει την θέση όταν δεν μπορεί ο Χουλτ να αγωνιστεί και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί ότι έχει τις λύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ