Ποντένσε: «Απίστευτη ατμόσφαιρα» (pic)

Ποντένσε: «Απίστευτη ατμόσφαιρα» (pic)

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός «τρελάθηκε» με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στην «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Ντάνιελ Ποντένσε, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών να υποκλίνεται στο μεγαλείο των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Ο Ιβηρας εξτρέμ το βράδυ της Δευτέρας ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του από το ματς με τον Δικέφαλο, στην οποία αποτυπώνεται η «κολασμένη» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και αποθέωσε τον κόσμο του συλλόγου: «Απίστευτη ατμόσφαιρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι σε ένα ακόμα παιχνίδι στάθηκαν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδας και τη στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ελβετού ρέφερι μάλιστα, παρά την ήττα, χειροκρότησαν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του, αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου.

Δείτε την ανάρτηση του Ποντένσε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@olympiacosfc unbelievable atmosphere ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Podence ?? (@podence) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ