Ο Ουάρντα, ο Λουτσέσκου και η «δύσκολη» πώληση

Ο Ουάρντα, ο Λουτσέσκου και η «δύσκολη» πώληση

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ πηγαίνει ολοταχώς προς την... έξοδο του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Το νέο επεισόδιο, ο φόβος να πέσει κατακόρυφα η τιμή του και ο παράγοντας «Γιώργος Σαββίδης», που μπορεί να δώσει τη λύση.

Ο Αμρ Ουάρντα απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι το απλόχερα πλούσιο ταλέντο που του χάρισε η φύση, δεν συνάδει με την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και κάθε έννοια σοβαρότητας. Όπως έχει γίνει γνωστό από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας ο Ουάρντα τελεί υπό τιμωρία (σ.σ. άσχετα εάν θεωρητικά ζήτησε συγνώμη και αυτή άρθηκε).

Αιτία, η στάση και η συνολική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή  όταν πληροφορήθηκε πως δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Λουτσέσκου τον έθεσε αμέσως εκτός αποστολής από το ντέρμπι, ο Ουάρντα πήγε και στην προπόνηση της επόμενης μέρας  (Δευτέρα) και αφού ενημερώθηκε ότι θα κάνει μόνος του προπονήσεις (κάτι που άλλαξε μεσοβδόμαδα), εν συνεχεία έχασε τα ντέρμπι με Αρη και Ολυμπιακό. Με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην βάζει νερό στο κρασί του. Παρά τις αναρτήσεις συγνώμης από τον παίκτη και τα λόγια μεταμέλειας.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Καθώς αυτό το (νέο) παράπτωμα του 25χρονου εξτρέμ του Δικεφάλου, ουσιαστικά του ανοίγει την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα. Μια πόρτα που ήταν και το καλοκαίρι ανοιχτή, αλλά πλέον, εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα κλείσει ηχηρά πίσω από τον Ουάρνα, καθώς τον Ιανουάριο θα τεθεί εκ νέου θέμα αποχώρησής-παραχώρησης. Κάτι απολύτως λογικό, από τη στιγμή που ο Λουτσέσκου δεν τον εμπιστεύεται πλέον.

Αν και ακόμη είναι νωρίς και πολλά μπορεί να αλλάξουν, να ανατραπούν με το πέρας του χρόνου, ο εκπρόσωπος του Ουάρντα έχει ήδη ενημερωθεί ότι καλό θα είναι να αρχίσει να ψάχνει ομάδα για τον πελάτη του. Ομάδα που θα καλύπτει τις απαιτήσεις των Θεσσαλονικέων για τον ποδοσφαιριστή.

Το χειρότερο για τον Ουάρντα, βεβαίως, δεν είναι αυτό. Είναι ότι εάν ο Λουτσέσκου βγάλει εμμονή και ενόχληση και επιμείνει στον «σιωπηρό αποκλεισμό» του από την 11άδα, τότε δεν αποκλείεται ο Αιγύπτιος να μην μπορέσει να βρει τον Ιανουάριο την ομάδα που θέλει, λόγω έλλειψης αγώνων! Ενώ και τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να είναι όσα μπορούσαν να βρουν το καλοκαίρι.

Σε αυτό το σημείο, πάντως, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μία παράμετρο που ίσως παίξει ρόλο, εν τέλει. Ο βιρτουόζος εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι μία από τις αδυναμίες του υιού του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου. Και το μέλος της ΠΑΕ έχει δείξει και στο παρελθόν ότι έχει τον τρόπο να «κουλαντρίζει» τους παίκτες που γουστάρει. Αλλά και να βοηθάει στην επιστροφή τους στην ομάδα. Μένει να δούμε εάν θα το κάνει και τώρα. Διότι η σχέση του με τον Λουτσέσκου ίσως είναι πιο ισχυρή από εκείνη με τον Ουάρντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ