ΑΕΚ: Δίνει ανάσα ο Ουζουνίδης την Πέμπτη ενόψει Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Δίνει ανάσα ο Ουζουνίδης την Πέμπτη ενόψει Ολυμπιακού

Ρεπό από τον Μαρίνο Ουζουνίδη την Πέμπτη για να πάρουν... ανάσα για τον Ολυμπιακό.

Το ρόστερ της ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά μέχρι σήμερα στην εξέλιξη της σεζόν. Τραυματίες, τιμωρίες, πολλές απουσίες στα παιχνίδια και αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν πάρει την ΑΕΚ στις πλάτες του.

Για τον λόγο αυτό ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την υπερπροσπάθεια του αγώνα με την Μπενφίκα, αποφάσισε να δώσει την Πέμπτη ρεπό για να δώσει ανάσες στους «κιτρινόμαυρους» ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (20:30) στο ΟΑΚΑ.

Αναφορικά με τους τραυματισμούς, ο Μάριος Οικονόμου έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ο Εζεκίελ Πόνσε ξεκίνησε θεραπεία και εντός των ημερών θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Πάντως, ο Πόνσε είναι δεδομένα εκτός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Οικονόμου μιας και είναι λίγες ημέρες για το ματς με τους Πειραιώτες.

Ο Χρήστος Αλμπάνης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Έλντερ Λόπες, τέλος, πήρε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο και επέστρεψε σπίτι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ