Ουζουνίδης: «Αν παίξουμε έτσι την Κυριακή, θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ουζουνίδης: «Αν παίξουμε έτσι την Κυριακή, θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος στους παίκτες του πως αν εμφανιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως στο ματς με την Μπενφίκα, αυτοί θα είναι οι νικητές.

Η ΑΕΚ μπορεί να μην κατάφερε να πραγματοποιήσει την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μπενφίκα ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος στην ομιλία του προς τους παίκτες του στην χθεσινή προπόνηση και τους τόνισε πως αν εμφανιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως στο ματς με την Μπενφίκα, θα πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι.

«Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση. Κάνατε τεράστια προσπάθεια και πήγατε να γυρίσετε ένα ματς του Champions League, απέναντι στην Μπενφίκα και από 0-2. Δεν γίνεται κάθε μέρα αυτό. Αξίζουν μπράβο σε όλους σας. Είμαι περήφανος για εσάς. Τώρα ψηλά το κεφάλι για να συνεχίσουμε», φέρεται να είπε αρχικά ο Εβρίτης προπονητής και πρόσθεσε

«Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς, όμως αυτό οφείλεται και στα δικά μας λάθη. Ήταν αδικαιολόγητο πώς μπήκαμε στο παιχνίδι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με τόσο φτηνά λάθη. Δείξαμε όμως στη συνέχεια τι μπορούμε να κάνουμε κι αν έχουμε την ίδια εικόνα και την Κυριακή, τότε εμείς θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ