«Ο Πασχαλάκης είναι ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας στην Ελλάδα»

«Ο Πασχαλάκης είναι ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας στην Ελλάδα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νίκος Σαργκάνης για τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Σαργκάνης μίλησε στο «Metropolis» για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με αφορμή και την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Όπως τόνισε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είναι ο πιο φορμαρισμένος στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, αλλά έχει κάποια αδύνατα σημεία στα οποία θέλει δουλειά.

Για το ποιος εκ των Πασχαλάκη και Μπάρκα είναι πιο σταθερός είπε: «Ο Πασχαλάκης είναι σε φόρμα, έχει δείξει ότι είναι πιο φρέσκος, πιο έτοιμος. Πετάγεται παντού και έξω από την εστία και πάνω από την εστία. Ίσως είναι λίγο υπερβολικός και πρέπει να το μαζέψει αυτό. Διότι όταν βγαίνει ενάμιση μέτρο έξω από την εστία, είναι θέμα αντίληψης. Και δε νομίζω ότι έχει θέμα αντίληψης. Είναι απλά μια υπερβολή. Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είναι πολύ γυμνασμένος, φαίνεται και στα τετ-α-τετ αυτό».

Για το στοιχείο που πρέπει να βελτιώσει ο Πασχαλάκης: «Αυτό που πρέπει να κάνει για να περάσει στην κατηγορία των μεγάλων τερματοφυλάκων, είναι να γίνει πιο απλός. Είναι πολύ ψηλός, κοντά στα δύο μέτρα. Όταν κάνει εξόδους, με τις γροθιές που κάνει σε μια απόκρουση, πρέπει να προσέχει να μην επαναφέρει τη μπάλα στην περιοχή. Ή να την πιάνει ή να την βγάζει έξω πλάγια. Θα μου άρεσε να είναι λίγο πιο απλός. Πρέπει να γίνει πιο σταθερός στις εξόδους του. Έχει ένα τεράστιο κορμί μπορεί ή να την πιάσει τη μπάλα ή να την αποκρούσει με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ βρήκε τη σταθερότητα που έψαχνε με τον Πασχαλάκη: «Αυτή τη στιγμή έχει δείξει μια σταθερότητα και πιστεύω ότι θα ωφεληθεί πολύ η ομάδα από αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ