Ουζουνίδης : «Είμαστε καλά και έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Ουζουνίδης : «Είμαστε καλά και έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Παρά τις σημαντικές απουσίες ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει πολύ στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Για ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες. Ποδοσφαιριστές που είναι σημαντικοί θα είναι εκτός, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να καλείται να βρει και πάλι τα κατάλληλα υλικά για την 11αδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (20:30) στο Ολυμπιακός Στάδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση της ομάδας μετά τα δύο παιχνίδια:

«Η ομάδα ετοιμάζεται για ένα μεγάλο ντέρμπι. Τα προηγούμενα παιχνίδια δεν έχουν σημασία μπροστά σε αυτό που έρχεται. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, αφήνουμε πίσω τα ματς, και ετοιμαζόμαστε για το ματς της Κυριακής».

Για το ότι η ΑΕΚ έπαιξε με βασικούς, ενώ ο Ολυμπιακός με αναπληρωματικούς:

«Το παιχνίδι μας ήταν την Τρίτη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές αλλαγές στο χθεσινό παιχνίδι, κάτι που είναι φυσιολογικό για εμένα όταν έχεις τόσους πολλούς παίκτες στην ομάδα σου. Η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν καλή, ήταν φυσιολογικό να πέφτει ο ρυθμός, πιστεύω ότι ήταν σωστή κίνηση από τον προπονητή του».

Για το αν είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής:

«Είναι σημαντικό, είναι αρχή στο πρωτάθλημα, είναι καλό να μη μείνεις μακριά από την κορυφή γιατί μετά το άγχος και η πίεση είναι σε εσένα. Και για τις δυο ομάδες είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Εμείς παίζουμε στο σπίτι μας θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μαζί μας. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό:

«Στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Υπάρχουν τέτοιοι παίκτες και από τις δυο ομάδες. Ποδοσφαιρικά είμαστε ομάδες που προσπαθούν να βγάλουν καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έχω την εντύπωση ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για τις απουσίες στο ματς με τον Ολυμπιακό:

«Τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν. Προστέθηκε ο τραυματισμός του Πόνσε, αλλά επιστρέφει ο Λιβάγια».

Για την αλλαγή σχηματισμού και για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να παίξουν τρεις στην άμυνα:

«Υπάρχει. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είμαι της άποψης ότι καλά είναι να μάθεις πρώτα κάτι καλά και μετά να προσπαθείς να το αλλάξεις. Έχουμε δουλέψει και μια άλλη διάταξη, αυτό όμως μπορεί να γίνει σιγά σιγά, όχι από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα ήθελα να δώσω μια ταυτότητα στην ομάδα μας. Αν χρειαστεί να το αλλάξουμε, θέλω να είμαστε έτοιμοι. Δεν γίνεται αυτό με μια προπόνηση. Τα παιδιά της ΑΕΚ έχουν παίξει και πέρυσι με διαφορετικούς σχηματισμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ