Δύο ανοικτές θέσεις στην ενδεκάδα της ΑΕΚ

Δύο ανοικτές θέσεις στην ενδεκάδα της ΑΕΚ

Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά του Ουζουνίδη για το ντέρμπι της Κυριακής.

Η ΑΕΚ έχει βάλει από χθες στην τελική ευθεία την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο στρατόπεδο των Κιτρινόμαυρων υπάρχει αισιοδοξία για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, με τους παίκτες της ΑΕΚ να το βλέπουν ως μια ευκαιρία. Για να αποδείξουν πράγματα και να καταθέσουν στο γήπεδο τη δουλειά που έχουν κάνει όλον αυτόν τον καιρό.

Η ήττα από την Μπενφίκα πλήγωσε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης που τόνιζαν στις μεταξύ τους συζητήσεις πως έχασαν ένα ματς, στο οποίο για το μεγαλύτερο μέρος του ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Ωστόσο, στο φινάλε αυτή τους η απόδοση δεν έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Κάτι που περιμένουν να συμβεί την Κυριακή.

Η Ένωση ωστόσο έχει κάποιες δεδομένες απουσίες, για ακόμα ένα φετινό παιχνίδι. Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει έτσι κι αλλιώς στους Λόπες, Μπογέ, Αλμπάνη, ενώ από την Τετάρτη έχει τεθεί νοκ άουτ και ο Πόνσε. Αντίθετα, στα πλάνα του Ουζουνίδη επιστρέφει ο Λιβάγια που απουσίαζε στο ματς με την Μπενφίκα, όπως και ο Άλεφ. Που προπονείται κανονικά από τη Δευτέρα και έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Όλα δείχνουν πως το πλάνο που θα εφαρμόσει ο Ουζουνίδης έχει σε μεγάλο ποσοστό «κλειδώσει». Επί της ουσίας υπάρχουν μονάχα δύο θέσεις της ενδεκάδας που μοιάζουν ανοικτές και αμφότερες αφορούν στην αμυντική γραμμή. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει καταλήξει ακόμα στο ποιος εκ των Μπακάκη, Γκάλο θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα, καθώς και στο ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Τσιγκρίνσκι στα μετόπισθεν. Αν ο Οικονόμου κριθεί απόλυτα έτοιμος, τότε είναι το φαβορί για να βρεθεί στο πλευρό του Ουκρανού αμυντικού. Σε διαφορετική περίπτωση τη θέση του θα πάρει ο Τσόσιτς, που έχει ανεβάσει στροφές και γενικώς δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, ο Μπάρκας θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Χουλτ. Στον άξονα θα είναι ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο, δεξιά ο Μπακασέτας, αριστερά ο Μάνταλος και ο Κλωναρίδης στον χώρο πίσω από τον Λιβάγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ