Με Κριζμάν κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με Κριζμάν κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Κροάτης επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριελήφθη στην αποστολή για το ματς στο Περιστέρι – Εκτός οι Αποστολόπουλος, Λέο, Περιστερίδης και Παμλίδης.

Ευχάριστα νέα επεφύλασσε στον Γιάννη Πετράκη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (7/10, 19:00) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου είδε τον Σάντι Κριζμάν να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Ο Κροάτης επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Αποστολόπουλος, που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, όπως επίσης και οι Λέο, Περιστερίδης και Παμλίδης.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Kακούμπα, Ευαγγέλου, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Κάστρο, Νικολιάς, Βιντάλ, Γιάκος, Kρίζμαν, Kούζικ, Μυστακίδης, Ξύδας και Αθανασιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ