Πανιώνιος – Αρης : Η κριτική των κιτρινόμαυρων

Πανιώνιος – Αρης : Η κριτική των κιτρινόμαυρων

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Άρη μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 1-0.

Ο Αρης αδίκησε τον εαυτό του στη Νέα Σμύρνη, καθώς δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, παρότι κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο. Διαβάστε τον «έλεγχο» των παικτών του Πάκο Ερέρα μετά το 1-0 από τον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική.

Χουλιάν Κουέστα
Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του, «καθάρισε» όλες σχεδόν τις επικίνδυνες φάσεις για την εστία του, ενώ δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε.

Μανώλης Τζανακάκης
Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Έλληνας αμυντικός , που δεν κατάφερε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του, με τα γνωστά του ανεβάσματα από την δεξιά πλευρά.

Γιώργος Δεληζήσης
Δεν έκανε το μεγάλο λάθος, όμως, φέρει ευθύνη, όπως και ο Μάβραϊ, για την φάση του γκολ του Πανιωνίου.

Μέργκιμ Μάβραϊ
Αν εξαιρέσει κανείς το γκολ του Πανιωνίου, ο Αλβανός αμυντικός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες , ενώ βοήθησε και στην προώθηση της μπάλας.

Άλεξ Μενέντεθ
Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και ανασταλτικά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ανέβασε την απόδοση του και πήρε αρκετές πρωτοβουλίες με τις προωθήσεις του από τα αριστερά.

Μανώλης Σιώπης
Πολύ τρέξιμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ εκτός από τα ανασταλτικά του καθήκοντα, τα πήγε εξαιρετικά και στην μεταβίβαση της μπάλας προς τους μεσοεπιθετικούς, επιτρέποντας στον Άρη να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Μιτζέν Μπάσα
Την χειρότερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε ο Αλβανός μέσος. Πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του και χωρίς την ηρεμία που τον χαρακτηρίζει. Δικαιολογημένα έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Χαβιέ Ματίγια
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός και με τις κάθετες πάσες του προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Πανιώνιου. Στο δέυτερο μισό του αγώνα έδειξε να μένει από δυνάμεις.

Μπρούνο Γκάμα
Υπήρξαν στιγμές που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο δείγματα της μεγάλης ποιότητας του, αν και ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Από δικές του εκτελέσεις φαουλ στο δεύτερο ημίχρονο , δημιουργήθηκαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία των γηπεδούχων.

Ματεό Γκαρσία
Ήταν ο μοιραίος παίκτης του Άρη στο σημερινό παιχνίδι, καθώς έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει . Είχε κάποιες εκλάμψεις στο παιχνίδι του, χωρίς, όμως να φτάσει σε επίπεδα απόδοσης των προηγούμενων αγώνων.

Χαμζά Γιουνές
Είχε διάθεση, έδωσε μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς, όμως δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Στην καλύτερη στιγμή του, είδε την τύχη να του γυρνάει τη πλάτη, καθώς η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ούγκο Σόουζα
Αλάνθαστος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, χωρίς, όμως, να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Έδειξε καλά στοιχεία και βοήθησε σημαντικά με τις προωθήσεις του από το δεξί άκρο.

Νίκο Μαρτίνες
Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ