Ντομίνγκεζ: «Βελτιωνόμαστε και ανεβαίνουμε επίπεδο»

Ντομίνγκεζ: «Βελτιωνόμαστε και ανεβαίνουμε επίπεδο»

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για το γκολ που πέτυχε και τη νίκη του Πανιωνίου επί του Αρη - Μασούρας: «Μας βοήθησε ο κόσμος, είμαστε σε καλό φεγγάρι» - Παπαγεωργίου: «Συγχαρητήρια σε όλους, ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης μας».

Στη βελτίωση που δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Πανιώνιος στάθηκε ο «χρυσός» σκόρερ των Κυανέρυθρων στο παιχνίδι με τον Αρη (1-0), Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκεζ. O Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης βελτιώνεται συνεχώς και έχει αρχίσει να ανεβαίνει επίπεδο.

«Είναι σημαντική αυτή η νίκη, όπως και κάθε νίκη. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς και έχει αρχίσει να ανεβαίνει επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το γκολ με το οποίο η ομάδα του πήρε τη νίκη: «Κάνω προπόνηση για αυτά τα τελειώματα. Είδα τον τερματοφύλακα και εκεί κατάλαβα ότι θα σκοράρω».

Για τη διακοπή που ακολουθεί: «Θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, που έχουμε τώρα».

Μασούρας: «Μας βοήθησε ο κόσμος, είμαστε σε καλό φεγγάρι»

Ο Γιώργος Μασούρας από την πλευρά του στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και την ώθηση που έδωσαν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου στην ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό. Παράλληλα, τόνισε ότι Κυανέρυθροι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο κόσμος σήμερα ήταν εξαιρετικός ίσως να ήταν ο πιο καθοριστικός παράγοντας μας βοήθησε να περιορίσουμε τον Άρη που είναι μια ομάδα με ποιότητα. Όλοι μαζί προσπαθήσαμε και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το δεύτερο ημίχρονο είχαμε πει ότι δε πρέπει να γυρίσουμε πίσω, είναι κάτι που το κάναμε και στο Κύπελλο. Με καλές ομάδες το κάνουμε και θα πρέπει να το σταματήσουμε. Είμαστε σε καλό φεγγάρι αλλά δεν πιστεύω ότι ήμασταν πότε σε κακό, έχουμε συνδυάσει ένα δύσκολο πρόγραμμα με καλή συγκομιδή.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Πρέπει να προσέξουμε έρχονται δύσκολα ματς συνήθως όλες οι ομάδες μετρά την διακοπή παρουσιάζουν αδυναμίες».

Παπαγεωργίου: «Συγχαρητήρια σε όλους, ο κόσμος ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας»

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, με τον 21χρονο αμυντικό να δίνει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο για τη νίκη επί του Αρη και να υποκλίνεται στους φιλάθλους του Πανιωνίου.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας και στο προπονητικό επιτελείο της. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που απόψε ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας. Μπήκαμε αρκετά καλά στα παιχνίδι, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε νωρίτερα ένα γκολ γιατί είχαμε ευκαιρίες.

Παρόλα αυτά ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και στη συνέχεια να κάνουμε καλή διαχείριση για να το κρατήσουμε το πολύτιμο αυτό 1-0 και να πάρουμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς», σχολίασε αρχικά.

Για τα διακοπή του πρωταθλήματος και αν θα βοηθήσει τον Πανιώνιο:  «Θεωρώ ότι δεν χρειαζόμαστε χρόνο προσαρμογής. Είμαστε αρκετά καλη ομάδα κάτι το οποίο έχουμε δείξει και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Η διακοπή θα μας βοηθήσει μόνο στο θέμα ξεκούρασης γιατί είχαμε τρία παιχνίδια σε έξι μέρες. Παρόλα αυτά μόνο ευτυχισμένοι μπορούμε να είμαστε όλοι καθώς τα κερδίσαμε και τα τρία παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ