Καμπετσής: «Θα κάναμε την ανατροπή αν είχαμε άλλα 10 λεπτά»

Καμπετσής: «Θα κάναμε την ανατροπή αν είχαμε άλλα 10 λεπτά»

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι το τέρμα του Μακέντα ξύπνησε τους Πράσινους, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να πετύχουν δεύτερο γκολ - «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του», πρόσθεσε.

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αν το παιχνίδι είχε ακόμα 10 λεπτά εξέφρασε ο Αργύρης Καμπετσής.

Ο νεαρός άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι το γκολ του Μακέντα ξύπνησε τους Πράσινους, αλλά δεν υπήρχε χρόνος στην… κλεψύδρα. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Τριφυλλιού, που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Θ. Κολοκοτρώνης» και στήριξαν την ομάδα στο ματς με τους Αρκάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μακάρι να είχε 10 λεπτά ακόμη το παιχνίδι. Αν είχαμε λίγο χρόνο ακόμη θα κάναμε την ανατροπή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά το γκολ, που πετύχαμε, ξυπνήσαμε. Το πιστέψαμε πιο πολύ ότι μπορούμε να νικήσουμε. Επιπλέον σημείωσε πως: «εμείς από την αρχή που κατεβήκαμε στο παιχνίδι θέλαμε να νικήσουμε. Δεν μας κάθισε, αλλά τουλάχιστον πήραμε τον πόντο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Ήταν πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι».

Για τη φάση του δοκαριού στις καθυστερήσεις: «Ατυχία. Συμβαίνουν αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ