Παναθηναϊκός : Δεξιά ο Κολοβέτσιος, στόπερ ο Αυλωνίτης με τον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός : Δεξιά ο Κολοβέτσιος, στόπερ ο Αυλωνίτης με τον Ατρόμητο

Ποια είναι τα σχέδια του Μαρίνου Ουζουνίδη για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με πολλές απουσίες.

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αναγκάζουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προχωρήσει σε… αλχημείες.

Ο Έλληνας προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τους Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, εξαιρετικά δύσκολο είναι να προλάβει ο Μολέδο, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Γιόχανσον, που χθες ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και εγκατέλειψε την προπόνηση.

Αν επιβεβαιωθεί και η απουσία του Σουηδού και σε συνδυασμό με την απουσία του Μολέδο και του Κουλιμπαλί, η άμυνα του Παναθηναϊκού θα αλλάξει εντελώς μορφή όσον αφορά τα πρόσωπα. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να πάει ο Κολοβέτσιος, που έχει αγωνιστεί και πάλι εκεί, όταν απουσίαζαν και ο Κουλιμπαλί και ο Γιόχανσον και στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος ο Τάσος Αυλωνίτης.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους απόντες και τους αντικαταστάτες τους, ο Ρέις έχει το προβάδισμα να παίξει σαν αμυντικός μέσος αντί του Κουρμπέλη, ενώ ο Μουνιέ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στη θέση του Βιγιαφάνιες, με τον Καμπέσας να έχει λιγότερες πιθανότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ