Το like του Μπακάκη σε χυδαίο σχόλιο κατά του Φορτούνη

Το like του Μπακάκη σε χυδαίο σχόλιο κατά του Φορτούνη

Ο αμυντικός της ΑΕΚ έκανε like στο facebook σε χυδαίο και προσβλητικό σχόλιο κατά του Κώστα Φορτούνη.

Ο Κώστας Φορτούνης ζήτησε συγνώμη για την αντίδραση του μετά το γκολ που πέτυχε στο ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ, με τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού ν’ αναγνωρίζει πως έκανε λάθος. Ωστόσο θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης προχώρησε σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο είναι απαράδεκτη.

Ο αμυντικός της Ένωσης και συμπαίκτης του Φορτούνη στην Εθνική ομάδα έκανε like στο facebook σε χυδαίο και προσβλητικό μήνυμα ανεγκέφαλου οπαδού της Ένωσης. Ένα χυδαίο μήνυμα το οποίο χαρακτηρίζει «π… γιο» τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού.

Και πραγματικά είναι ν’ απορεί κάποιος που ο μπακ των κιτρινόμαυρων έκανε like σ’ αυτό το απαράδεκτο προσβλητικό και χυδαίο μήνυμα. Απομένει να δούμε αν θ’ ασχοληθεί ο αθλητικός εισαγγελέας και με τον Μπακάκη και αν ο παίκτης της ΑΕΚ θα κληθεί σε απολογία για την συγκεκριμένη κίνηση.

Και βεβαίως θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Φορτούνης έκανε λάθος μέσα στην ένταση του παιχνιδιού, την ώρα που οι σφυγμοί ήταν στα ύψη. Αντίθετα ο Μπακάκης έκανε like στο συγκεκριμένο απαράδεκτο σχόλιο υπό συνθήκες ηρεμίας και όχι πίεσης ενός αγώνα.

 

 

*Ο χυδαίος χαρακτηρισμός υπάρχει στο μήνυμα του οπαδού της ΑΕΚ αλλά για ευνόητους λόγους σβήσαμε τον συγκεκριμένο απαράδεκτο και προσβλητικό χαρακτηρισμό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ