Χωρίς Βουό και Ποτουρίδη ο ΟΦΗ κόντρα στον Λεβαδειακό

Χωρίς Βουό και Ποτουρίδη ο ΟΦΗ κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποφάσισε ως προς το ματς που οι Βουό και Ποτουρίδης θα εκτίσουν την ποινή τους. Χωρίς Μπολάκη, Παπάζογλου και Αργυρόπουλο η σημερινή (09/10) προπόνηση του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε ότι οι Τζίλι Βουό και Γιάννης Ποτουρίδης θα εκτίσουν την ποινή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για τη 10η αγωνιστική της Superleague, καθότι συμπλήρωσαν τον αριθμό των τεσσάρων κίτρινων καρτών στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Το επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ (21/10, 20:30) για το πρωτάθλημα, στο οποίο οι δύο παίκτες θα δώσουν κανονικά το «παρών».

Στο πρόγραμμα προπόνησης της Τρίτης (09/10) δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Παπάζογλου και Μπολάκης, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και τη θεραπεία τους.

Ατομικό και θεραπεία και έκανε ο Αργυρόπουλος, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις από ένα διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Για το προσεχές Σάββατο (13/10, 11:00) έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ