Επιστροφή χωρίς τους 12 διεθνείς

Επιστροφή χωρίς τους 12 διεθνείς

Θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Κάτσε, Μουνιέ, Γιόχανσον. Οκτώ παίκτες από την Κ19 πήρε ο Δώνης για να δουλέψει, αφού απουσιάζει μία ντουζίνα παικτών.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης στις προπονήσεις. Όχι όλοι φυσικά, αφού απουσιάζουν δώδεκα διεθνείς.

Συγκεκριμένα, λείπουν οι Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος με την Εθνική Ανδρών, Κότσαρης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Βέργος, Καμπετσής με την Ελπίδων. Στην τελευταία είχε κληθεί κι ο Στάικος, αλλά λόγω τραυματισμού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έμεινε στο «Γ. Καλαφάτης» και ξεκίνησε θεραπεία. Στην Εθνική Νέων, παράλληλα, έχουν κληθεί οι Εμμανουηλίδης, Σέχου, Χριστογεώργος. Ο Δώνης επίσης είδε τους Γιόχανσον, Κάτσε, Μουνιέ ν’ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και για να μπορεί να δουλέψει φώναξε οκτώ ποδοσφαιριστές από την Κ19. Αυτοί είναι οι Σκεντεράϊ, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης, Ζερβόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Καλομοίρης. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτικής και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό.

Ο Χρήστος Δώνης επίσης, έκλεισε την Τρίτη τα 24 χρόνια του. Ετσι, στο προπονητικό κέντρο έγινε μία μικρή γιορτή. Δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτών του και όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος κι έσβησε τα κεράκια της τούρτας των γενεθλίων του. Ο ίδιος φυσικά ευχήθηκε να έχει πολλές επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ