Παναθηναϊκός: Συζητήσεις για πόστο στον Κωνστάντο

Παναθηναϊκός: Συζητήσεις για πόστο στον Κωνστάντο

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Πηλαδάκη στη Λάρισα και γνώριμος των Νταμπίζα και Δώνη, βρίσκεται κοντά στην ανάληψη ρόλου στον Παναθηναϊκού

Ένα από τα νέα πρόσωπα που αναμένεται να μπουν στον Παναθηναϊκό, μετά τη συμφωνία του Παϊρότζ με τον Αλαφούζο, φέρεται να είναι ο Κώστας Κωνστάντος. Ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Πηλαδάκη στη Λάρισα, ο οποίος γνωρίζεται πολύ καλά τόσο με τον Νίκο Νταμπίζα, όσο και με τον Γιώργο Δώνη, έχει προκριθεί ως ένα από τα πρόσωπα κοινής αποδοχής των Αλαφούζου και Παϊρότζ, δίχως προς το παρόν πάντως να έχει προκύψει κάτι οριστικό.

Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος συνεργάστηκε στενά με τον Κώστα Πηλαδάκη στην ΑΕΛ την περασμένη δεκαετία και μάλιστα εκπροσώπησε τους «βυσσινί» σε πολλές ευρωπαϊκές συναντήσεις, όπως και στις κληρώσεις για το Europa League.

Τη φετινή σεζόν έχει παρακολουθήσει το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ είχε βρεθεί και στο Περιστέρι μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα και παρακολούθησαν το ματς Κυπέλλου μεταξύ του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει ολοκληρωθούν θετικά, τότε ο Κωνστάντος αναμένεται να αναλάβει ένα σημαντικό πόστο εντός της ομάδας, που θα αφορά τόσο το διοικητικό, όσο και το αγωνιστικό κομμάτι. Να αποτελέσει, επί της ουσίας το… δεξί χέρι του γενικού διευθυντή, Αβράαμ Γκραντ και να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα, από τη στιγμή που ο Ισραηλινός δεν θα βρίσκεται μονίμως στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ