ΠΑΟΚ : Ελ Καντουρί, Λέο Ζαμπά και Πρίγιοβιτς διεκδικούν βραβείο

ΠΑΟΚ : Ελ Καντουρί, Λέο Ζαμπά και Πρίγιοβιτς διεκδικούν βραβείο

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα ψηφίσει για το καλύτερο γκολ της ομάδας τον μήνα Σεπτέμβριο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί για άλλη μια φορά τον κόσμο της ομάδας να επιλέξει το καλύτερο γκολ του μήνα που πέρασε, του Σεπτεμβρίου. Η επιλογή του κοινού είναι μεταξύ τριών πανέμορφων γκολ, σε τρεις σημαντικές νίκες για τον Δικέφαλο στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Πρώτος υποψήφιος ο Ομάρ Ελ Καντουρί . Ο Μαροκινός άσος ήταν ο άνθρωπος που χάρισε στον Δικέφαλο το τρίποντο μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με ένα εξαιρετικό γκολ στο 68′. Ο Σάκχοφ μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Καντουρί , ο οποίος γύρισε προς την εστία και εκτέλεσε άψογα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενος «μονομάχος» ο Λέο Ζαμπά . Ο νεαρός Βραζιλιάνος στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο Ελ Καντουρί έκανε τη σέντρα, ο Ζαμπά κατέβασε με το κεφάλι για τον Μπίσεσβαρ , ο οποίος του έστρωσε τη μπάλα και αυτός με έναν… κεραυνό από πλάγια θέση πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ, σφραγίζοντας τη νίκη.

Τέλος από την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα απέδειξε ότι δεν είναι αποκλειστικά φορ περιοχής, καθώς βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε μία κούρσα 40 μέτρων και εκτέλεσε τον Μπάρκα με ένα αψεγάδιαστο πλασέ για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Δείτε τα τρία υποψήφια «Regency Casino Best Goal» για τον Σεπτέμβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ