Ολυμπιακός: Φιλική νίκη με Αήττητο Σπάτων (7-1)

Ολυμπιακός: Φιλική νίκη με Αήττητο Σπάτων (7-1)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ. Γκολ από τον Τουρέ με απ' ευθείας φάουλ

Το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στο Nations League και πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού είναι εκτός Ρέντη καθώς έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Οι ερυθρόλευκοι που δεν έχουν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες έδωσαν σήμερα το πρωί φιλικό παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων στο Ρέντη, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι στιγμής.

Ήταν ένα «ξεμούδιασμα» για τους πειραιώτες, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 7-1, στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό που έγινε στις εγκαταστάσεις της ομάδας του λιμανιού.

Ο Τουρέ πέτυχε με φάουλ το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή στους πειραιώτες ενώ δύο τέρματα σημείωσε ο Γκερέρο και ο Ποντένσε. Σκόραραν επίσης και οι Μάνος, Βρουσάι, ενώ το γκολ του Αήττητου πέτυχε ο Ματσούκας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη, Πάρντο, Τουρέ, Μιράντα, Κούτρη, Ναχουέλ, Ποντένσε, Βρουσάι, Μάνο, Γκερέρο αλλά και αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων.

Για τον Αήττητο αγωνίστηκαν οι Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Σταματάκης, Ματσούκας, Σπυρόπουλος, Μαρουκάκης, Γροντής, Ηρακλής, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Γεωργακόπουλος, Μανωλάς, Βούκοβιτς, Χριστοφιλέας, Νηκλιτσιώτης, Χαντί, Κόκκορης, Κατσάρας, Χατζηιωαννίδης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ