Αποκλειστικό: Αυτή είναι η πρόταση του ΠΑΟΚ σε Μπίσερβαρ

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η πρόταση του ΠΑΟΚ σε Μπίσερβαρ

To10.gr αποκαλύπτει την προσφορά του ΠΑΟΚ στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και το μοναδικό «αγκάθι» στις συζητήσεις με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό.

Την προηγούμενη εβδομάδα to10.gr αποκάλυψε την επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Οι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και ξεκίνησαν τις συζητήσεις για την υπογραφή νέου συμβολαίου του Ολλανδού με τον Δικέφαλο του Βορρά. Με την παραμονή του παίκτη στην Τούμπα να αποτελεί κοινή επιθυμία και των δύο, αλλά να εξαρτάται από τους… αριθμούς.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον Μπίσεσβαρ ότι προτίθεται να καλύψει σχεδόν στο ακέραιο τις οικονομικές του απαιτήσεις. Για την ακρίβεια, λέγεται ότι η προσφορά που έπεσε στο τραπέζι από τον Δικέφαλο του Βορρά προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 700.000 ευρώ για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό. Ποσό που προβλέπει και η τωρινή του σύμβαση με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, στο συμβόλαιο που του προτείνεται υπάρχουν και ορισμένα πολύ θελκτικά μπόνους για τον παίκτη, που μπορεί να ανεβάσουν έως και 25% το σύνολο του ποσού που θα λάβει.

Για ποιον λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαπραγμάτευση του ΠΑΟΚ με τον παίκτη; Διότι αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά στο θέμα των χρόνων και ορισμένων όρων. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν πως η διοίκηση του Δικεφάλου δίνει συμβόλαιο 2+1 χρόνων στον Μπίσεσβαρ. Με τον τελευταίο χρόνο να ανανεώνεται αυτόματα εάν φτάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών τον 2ο χρόνο. Ενώ ακόμη κι αν γίνει αυτό, στον τρίτο χρόνο προβλέπεται κατά τι πιο μικρό «φιξ» ποσό, αλλά πολλά μπόνους, που αφορούν κυρίως στις συμμετοχές.

Στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν ότι θέλουν πώς και πώς να μείνει ο παίκτης, καθώς πέραν του ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές, είναι και πάρα πολύ αγαπητός στον κόσμο. Εντούτοις, δείχνουν επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά τον 3ο χρόνο του συμβολαίου του, όταν και θα μπαίνει στα 34 χρόνια του.

Τι θα γίνει; Ανθρωποι που γνωρίζουν τις σκέψεις και των δύο πλευρών, υποστηρίζουν με βεβαιότητα ότι τελικά ο ΠΑΟΚ και ο Μπίσεσβαρ θα συνεχίσουν να συμπορεύνται για τα επόμενα χρόνια. Και διότι η πρόταση που έχει γίνει στον παίκτη είναι εξαιρετική, αλλά και επειδή υπάρχει διάθεση και από τους δύο να ρίξουν νερό στο κρασί τους σε κάποια θέματα. Εξάλλου, δεν είναι μυστικό ότι στη Θεσσαλονίκη δεν επιθυμούν να χάσουν έναν τόσο σημαντικό παίκτη που θα μπορούσε να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα την καριέρα του (εάν και εφόσον). Και έχουν τον τρόπο να τον κρατήσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ