Aποθέωση για Χατζηγιοβάνη: «Μοιάζει στον Ριμπερί!» (pic)

Aποθέωση για Χατζηγιοβάνη: «Μοιάζει στον Ριμπερί!» (pic)

«Τρελαίνει» κόσμο ο εξτρέμ του Τριφυλλιού, με την σελίδα «Football Talent Scout» να τον παρομοιάζει με τον σπουδαίο Γάλλο σούπερ σταρ Φρανκ Ριμπερί - «Θεαματικός παίκτης, με πολύ καλή τεχνική», αναφέρει μεταξύ άλλων η εν λόγω σελίδα για τον νεαρό άσο.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις σε αυτές τις πρώτες 6 αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας. Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος «λάμπει» στον αγωνιστικό χώρο και αποτελεί ένα από τα «διαμάντια» του φετινού Παναθηναϊκού.

Ο 21χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί και στα 6 ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον απολογισμό του να προκαλεί ενθουσιασμό στον Γιώργο Δώνη και τους φιλάθλους του Τριφυλλιού. Συγκεκριμένα, σε 540 λεπτά έχει σκοράρει 4 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ, βοηθώντας τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό να πετύχει 5 νίκες.

Το σπουδαίο ταλέντο του έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, με αρκετές ιστοσελίδες του εξωτερικού να αναφέρονται με αποθεωτικά σχόλια για τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού. Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του «Football Talent Scout» στο twitter, το παρομοίασε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη με τον τεράστιο Γάλλο σούπερ σταρ Φρανκ Ριμπερί!

Εκτός από τα κλασσικά, δηλαδή το όνομά του, την ηλικία του, τη χώρα καταγωγής, την ομάδα και τη θέση που αγωνίζεται, η εν λόγω σελίδα σημειώνει ότι πρόκειται για έναν θεαματικό μεσοεπιθετικό, που έχει πολύ καλή τεχνική, ντρίμπλα και κράτημα της μπάλας, ενώ είναι πολύ καλός και στις διεισδύσεις. Παράλληλα, κοστολογείται στα 600.000 ευρώ και το στυλ του μοιάζει πολύ με αυτό του Ριμπερί!

Μια αποθεωτική προσέγγιση στο τεράστιο ταλέντο του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα και δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια λαμπρή καριέρα. Ο νεαρός άσος είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 21χρονος ζει το όνειρό του στο Τριφύλλι, δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε όλα τα παιχνίδια και έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη των Ελλήνων φιλάθλων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ