ΑΕΚ: Eπιστροφή στις προπονήσεις με χαμόγελα για Ουζουνίδη

ΑΕΚ: Eπιστροφή στις προπονήσεις με χαμόγελα για Ουζουνίδη

Η προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ξεκινά σήμερα στην ΑΕΚ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βλέπει τα προβλήματά του να μειώνονται.

Οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν απόψε στις προπονήσεις μετά από διήμερο ρεπό και έτσι ξεκινάει η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος αφού βλέπει τα αγωνιστικά του προβλήματα να μειώνονται. Συγκεκριμένα ο Πόνσε αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αφήνοντας πίσω του την θλάση που υπέστη στο ματς με την Μπενφίκα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Χρήστο Αλμπάνη ο οποίος θα μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του.

Επιπλέον στη διάθεση του Ουζουνίδη για το Σαββατιάτικο ματς αναμένεται να τεθούν και οι Μάνταλος και Οικονόμου που θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά. Οσον αφορά τον Αλεφ κι αυτός θα υπολογίζεται κανονικά πλέον από τον Ουζουνίδη. Προφυλάχθηκε ο Βραζιλιάνος, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμού και μπαίνει ξανά στα πλάνα. Συν τοις άλλοις ο Μπογέ όλο και ανεβάζει ρυθμούς και θα παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τον καιρό και τα παιχνίδια που έρχονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ